Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 28 m2 Slévárenská, Trutnov

Pronájem bytu 1+kk 28 m2 Slévárenská, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Mám pro Vás nabídku útulného bytu s božským výhledem. Jedná se o 1+KK s koupelnou a technickou místností. K bytu náleží sklep a na patře je k dispozici společná sušárna.

Je tu čistě vymalováno, kuchyně i koupelna prošly nedávnou rekonstrukcí, byt je k okamžitému nastěhování. Nachází se v 7. (nejvyšším) patře bytového domu s výtahem na adrese Slévarenská 607, lokalita Šestidomí.

K nájemnému připočtěte ještě měsíční náklady spojené s užíváním bytu, které jsou zhruba 1500,- Kč měsíčně (teplo, studená a teplá voda) a jsou ročně zúčtovatelné na základě reálné spotřeby. Nájemce si také sjednává elektřinu u dodavatele (doporučená výše zálohy cca 800,- Kč).

Byt je vzhledem k velikosti vhodný pro maximálně 2 osoby.

Pro rezervaci bytu je nutné složit vratnou jistotu (kauci) majiteli ve výši dvou měsíčních pronájmů, tedy 18 000,- Kč a 9 000,- Kč je provize RK. První úhrada nájmu v poměrné částce vzhledem k termínu předání bytu musí být také uhrazena před nastěhováním.

Budu se na Vás těšit na prohlídce, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky