Prodej bytu 3+kk 66 m2 Žižkova, Trutnov

Užitná plocha: 66 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22908
Celková cena: 3 690 000 Kč

Včetně provize RK a právních služeb.
poznámka k ceně

Adresa: Žižkova, Trutnov
Datum aktualizace: 14.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 2

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk po kompletní rekonstrukci v centru Trutnova. Nachází se v 2. NP zděného bytového domu. Byt je v osobním vlastnictví, podlahová plocha je 49 m2.

Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a novou kuchyňskou linkou, koupelna s vanou, sprchovým koutem a wc, ložnice a dětský pokoj (možnost zmenšit dětský pokoj jednoduchou příčkou, tím pádem nebude do ložnice průchozí). Příslušenství bytu tvoří sklepní koje s výměrou 9,36 m2 a půdní prostor s výměrou 7,89 m2. Dále je možné využívat společnou lodžii, která je společná se sousedním bytem na patře.

V roce 2024 prošla bytová jednotka kompletní rekonstrukcí - nové rozvody elektřiny, vody a odpady, nová kuchyňská linka se spotřebiči, modernizována koupelna obsahující jak sprchový kout, tak vanu, plastová okna, nové stropy a omítky, nové vinylové podlahy. Vytápění bytu je zajištěno pomocí plynových topidel (vafky), v koupelně podlahové vytápění a el. žebřík. Ve všech obytných pokojích je udělána příprava na tepelné čerpadlo / klimatizaci, TV kabel a internet. V celém bytě je LED osvětlení.

Výborná lokalita - v pěší vzdálenosti Albert 250 m, Billa 600 m, MŠ Žižkova 400 m, ZŠ v Domcích 350 m, ZŠ Komenského 600 m, v blízkosti se nachází zastávka MHD. Parkování je možné před domem.

Pro více informací či sjednání prohlídky nás kontaktujte prostřednictvím telefonního čísla či e-mailu: 774 380 384, zdenek.stepan@swisslife-select.cz. Rádi Vám zajistíme též financování koupě této nemovitosti, a to naším zkušeným hypotečním specialistou. Budeme se na Vás těšit u prohlídky.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 2
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 9 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální plynové, Lokální elektrické
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Plocha podlahová 49 m²
Plocha užitná 66 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky