Prodej rodinného domu 91 m2, Zbožíčko

Užitná plocha: 91 m2 Pokojů: 3 Číslo zakázky: 22840
Název: Prodej rodinného domu 91 m2, Zbožíčko
Celková cena: 3 399 000 Kč
Adresa: Zbožíčko
Datum aktualizace: 22.07.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Klidná část obce

Hledáte nemovitost, kterou si můžete přizpůsobit dle svých představ? Máme pro Vás jedinečnou nabídku - starší jednopodlažní dům v malebné obci Zbožíčko, který čeká na kompletní rekonstrukci. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj vysněný domov od základů.

Dům je umístěn na pozemku o rozloze 769 m², nabízí skvělý potenciál pro realizaci Vašich snů. Součástí inzerátu je detailní plánek s aktuální dispozicí domu a 3D vizualizace s možnou budoucí rekonstrukcí, která Vám poskytne inspiraci, jak může Váš nový domov vypadat.

Obec Zbožíčko se nachází v okrese Nymburk ve Středočeském kraji, jen 10 km od města Nymburk, které nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, restaurací a kulturních zařízení. Dojezdová vzdálenost do Prahy na Černý most je přibližně 30 min. To z této nemovitosti činí ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě s dobrou dostupností do hlavního města.

Zbožíčko samotné je klidná obec, která nabízí příjemné a tiché prostředí, ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří chtějí uniknout ruchu městského života. Okolní krajina je ideální pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky, s mnoha možnostmi pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Tento dům ve Zbožíčku je skvělou příležitostí, jak vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Těšíme se na setkání s Vámi, realitní makléř Milan Kaňkovský.


V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ne
Parkování Ano
Sklep Ano
Garáž Ano
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V, 380V
Plocha zastavěná 138 m²
Plocha užitná 91 m²
Plocha pozemku 769 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky