Prodej rodinného domu 104 m2, Holany

Užitná plocha: 104 m2 Pokojů: 3 Číslo zakázky: 22974
Název: Prodej rodinného domu 104 m2, Holany
Celková cena: 7 300 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Holany
Datum aktualizace: 20.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Rodinný dům v obci Holany - komfortní bydlení v srdci přírody.

Hledáte moderní bydlení s veškerým komfortem a výbornou dostupností? Máme pro Vás jedinečnou nabídku! Novostavba rodinného domu v malebné obci Holany nedaleko České Lípy je přesně tím, co hledáte.

Tento patrový dům, zkolaudovaný minulý rok, nabízí prostorné a prakticky řešené dispozice. V přízemí Vás přivítá světlá kuchyň spojená s obývacím pokojem, odkud je přímý vstup na krásnou zahradu, ideální pro letní posezení či rodinné grilování. Kromě toho je zde také moderní koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, kterou mimo jiné můžete využít pro uskladnění věcí a útulná pracovna, kde se můžete nerušeně věnovat své práci nebo koníčkům.

V patře domu naleznete ložnici a dětský pokoj, který si můžete dokončit dle svých představ, stejně jako druhou koupelnu. Tento prostor je ideální pro rodinu, která si chce přizpůsobit bydlení svým potřebám a vkusu.

Dům je postaven z kvalitního materiálu Ytong Lambda 450, což zajišťuje vynikající tepelnou izolaci a nízké provozní náklady. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem, který však díky velmi efektivním krbovým kamnům nebyl v zimní sezóně prakticky využíván. Krbová kamna zajišťují příjemné teplo po celý den, a to i v těch nejchladnějších měsících.

Holany jsou malebná obec ležící v krásné přírodě nedaleko Máchova jezera, která nabízí klidné bydlení a přitom skvělou dostupnost do větších měst. Do České Lípy se dostanete za pouhých 12 minut jízdy autem, do Mladé Boleslavi za 35 minut a do Prahy za hodinu a čtvrt. Obec má základní občanskou vybavenost a je ideální pro ty, kdo hledají únik od ruchu města, aniž by se vzdali pohodlného dosahu všech důležitých míst.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči o tom, jak by mohl vypadat Váš nový domov v obci Holany. Tento dům je připravený k okamžitému nastěhování, stačí jen doladit pár detailů a můžete začít novou kapitolu Vašeho života na tom správném místě.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, mě kontaktujte. Realitní makléř Milan Kaňkovský.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Parkování Ano
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V, 380V
Plocha zastavěná 70 m²
Plocha užitná 104 m²
Plocha pozemku 970 m²
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 78/2013 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky