Prodej bytu 3+1 92 m2 Horská, Trutnov

Užitná plocha: 92 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22704
Celková cena: 4 190 000 Kč
Adresa: Horská, Trutnov
Datum aktualizace: 20.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 3

Pokud se porozhlížíte po prostorném bytu pro svou rodinu, zpozorněte.

Mám pro Vás byt v příjemné lokalitě Horní Staré Město v ulici Horská, v přízemí domu se nachází ordinace lékařky a knihovna a z oken bytu vyhlížíte do zeleně krásně revitalizovaného parčíku. Pokud, zvláště v letních měsících, trávíte svůj čas rádi venku, vězte, že k tomuto bytu náleží (od města pronajatá) zahrádka hned za domem, kde se nachází příjemná pergola a určitě se sem vejde například trampolína nebo i dětský bazén.

Celý byt prošel rekonstrukcí v roce 2019, snižovaly se stropy (sádrokartonové podhledy včetně izolace), předělávala se elektroinstalace, vyrovnávaly se podlahy (povrchová úprava je plovoucí podlaha nebo dlažba), opravovaly se omítky a rekonstrukcí prošla i koupelna a kuchyně.

Ve fotogalerii uvidíte kuchyni, obývací pokoj a ložnici, další pokoj je zaznamenán na půdorysném plánu, tento se rekonstruoval letos na jaře a nyní již čeká pouze na finální vrstvu podlahy. Další prostor, který si pro Vás nechám až na prohlídku, je technická místnost/ šatna přístupná z chodby o velikosti přes 4 m2. K bytu náleží dva prostorné sklepy a prostor na půdě.

V blízkosti domu se nachází fotbalové hřiště s restaurací, autobusová zastávka (MHD i linkové spoje), 10 minut pěší chůze je obchodní dům Kaufland a obchodní zóna Family Center. V dosahu pěti minut chůze se nachází dvě mateřské školy, nejbližší základní škola je potom ZŠ Mládežnická.

Vytápění bytového domu je zajištěno z teplárny, ohřev vody v bytě pak vlastním bojlerem, veškeré předpisy nákladů Vám předám na prohlídce. Bytový dům má PENB v kategorii energetické náročnosti "E".

Pokud potřebujete svou koupi financovat hypotečním úvěrem, ráda Vás předám do péče kolegy, finančního specialisty společnosti Swiss Life Select Reality, pana Jana Knapce.

A já se na Vás budu těšit na prohlídkách. První prohlídkový den se uskuteční 27.6.2024. Tak brzy na viděnou, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.
...
V případě více vážných zájemců si majitelé vyhrazují právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce, děkuji za pochopení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 3
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 20 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 120 m²
Plocha užitná 92 m²
Rok výstavby 1932
Rok rekonstrukce 2019
Třída energetické náročnosti budovy E - nehospodárná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky