Prodej bytu 3+1 68 m2 U Borského parku, Plzeň

Užitná plocha: 68 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22776
Celková cena: 4 470 000 Kč
Adresa: U Borského parku, Plzeň
Datum aktualizace: 04.07.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 6
Číslo podlaží: 2

V jedné z nejatraktivnějších lokalit v Plzni, pár kroků od Borského parku Vám nabízíme byt o dispozici 3+1 s lodžií a komorou. Nachází se ve 2. podlaží revitalizovaného panelového domu v ulici U Borského parku. Tato výjimečná lokalita je ceněna zejména pro možnosti, které skýtá v podobě unikátní kombinace lokality v těsné blízkosti přírody přitom pár minut od nájezdu na dálnici, s vynikajícím napojením do centra města a zároveň s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Tento byt Vás okouzlí nejen svojí polohou, ale také velmi praktickým dispozičním uspořádáním a množstvím úložných prostor, kam se vejdou všechny Vaše věci. V předsíni je vestavěná skříň, ve které je i prostor pro umístění sušičky, a věšák s dalším úložným prostorem. Velké šatní skříně jsou i v obou pokojích, v jednom z nich rovnou i s psacím stolem, může tak být pokojem dětským, studentským či Vaší pracovnou. Obývací pokoj je díky dvěma oknům velmi světlý a vejde se sem i jídelní stůl pro rodinu. Kromě vestavěného nábytku je zde možnost ponechat i další vybavení (gauč, postel, popř. další) Byt má podlahovou plochu 61,29 m², náleží k němu komora a také prostorná jižně orientovaná lodžie, kde si můžete vytvořit příjemné prostředí pro posezení.

Dům je v rukách dobře fungujícího společenství vlastníků, v rámci revitalizace byla zateplena fasáda, vyměněna okna a vchodové dveře, rozvody vody i odpadů, v letošním roce byl instalován do společných prostor také kamerový systém. Dům je napojen na dálkové vytápění a dálkově je řešena i teplá voda. Parkování je možné přímo před domem, trolejbusová zastávka je do 200 m od domu a tramvajová je vzdálena 800 m.

Z blízkosti Borského parku zaplesá srdce každého sportovce (tenisové kurty, volejbalové hřiště, inline dráha, minigolf, venkovní posilovna), rodiče i majitele čtyřnohého přítele. Kousek za domem najdete OC Luna, kde je pošta, supermarket Billa, lékárna a množství dalších služeb jako kadeřnictví, solárium, bankomaty, vinotéka či kavárna. Základních škol je v těsném blízkosti hned několik, za domem je také škola mateřská.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 6
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet, Kabelová televize
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 62 m²
Plocha užitná 68 m²
Rok kolaudace 1970
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky