Prodej bytu 2+kk 46 m2 Goldscheiderova, Plzeň

Užitná plocha: 46 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 22613
Celková cena: 4 400 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Goldscheiderova, Plzeň
Datum aktualizace: 04.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 6
Číslo podlaží: 1

Pokud hledáte zajímavou investiční nemovitost na dobré adrese v Plzni, máme pro Vás nabídku útulného bytu 2+KK se sklepem a garážovým stání na Borech v ulici Goldscheiderova. Jedná se o lokalitu, která je žádaná pro pohodlnou dostupnost centra města, vynikající občanskou vybavenost a zároveň dosah přírody v bližším okolí.
Byt se nachází v domě, které byl kolaudovaný v roce 2012 a odpovídá tak požadavkům na moderní a pohodlné bydlení.

Byt o ploše 46 m² je tvořen obývacím pokojem s kuchyňským koutem, který je vybaven dostatečně velkou rohovou kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, digestoř, myčka nádobí a vestavěná MV trouba), dále ložnicí, které dominuje prostorná vestavěná skříň, chodbou, kde jsou další vestavěné úložné prostory, a samozřejmě také koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží také sklep a velkou výhodou je garážové stání, jehož cenu je třeba připočítat k ceně bytu.

V bytě je kromě zmíněného vestavěného vybavení (kuchyňka linka, vestavěné skříně) dále postel, pračka, koupelnový nábytek a TV stěna, které jsou již zahrnuté v ceně bytu. Vytápění bytu i ohřev vody je zajišťován centrálně dálkově. Do domu je samozřejmě zavedený i internet - O2 a Vodafone.

Byt je aktuálně pronajat dlouhodobému slušnému nájemníkovi, který bude v nájmu rád několik dalších let pokračovat. Aktuální nájemní smlouvu má do konce listopadu tohoto roku a další zhruba 3-4 roky předpokládá, že by bydlení nechtěl měnit. Díky své poloze nedaleko Západočeské Univerzity a množství společností , které sídlí na Borských Polích, se nemusíte ani v budoucnu obávat nedostatku potenciálních nájemníků. Samozřejmě pokud byt nebude koupen pro vlastní bydlení nového majitele.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 6
Číslo podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 2 m²
Garáž Ano
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava MHD
Plocha užitná 46 m²
Rok výstavby 2012
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky