Prodej bytu 3+1 60 m2 Čechova, Kralupy nad Vltavou

Užitná plocha: 60 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22672
Celková cena: 5 299 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Čechova, Kralupy nad Vltavou
Datum aktualizace: 10.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno:
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 2

Hledáte ideální bydlení pro Vaši rodinu? Mám pro Vás skvělou nabídku! Nabízím k prodeji prostorný byt 3+1 v klidné části Kralup nad Vltavou, konkrétně v ulici Čechova. Tento byt prošel v minulosti kompletní rekonstrukcí a je připravený k okamžitému nastěhování, některé detaily je však potřeba dodělat.

Byt se nachází v domě, který právě prochází revitalizací – probíhá zde zateplení a izolace střechy a tří stran bytového domu, což zajistí nízké provozní náklady a příjemné bydlení po celý rok. Velkým benefitem bytu je zděné jádro, což zaručuje pevnost a dlouhou životnost celé konstrukce.

Jednou z největších předností tohoto bytu je krásná lodžie, kterou lze díky zastínění využívat i v horkých letních dnech. Lodžie je navíc propojena dvoukřídlými dveřmi s obývací částí bytu, což vytváří úžasný prostor pro rodinné večery nebo setkání s přáteli.

Dispozice bytu je ideální pro rodinu s dětmi – prostorné pokoje nabízejí dostatek místa pro hraní i odpočinek. K bytu náleží sklep, kde můžete uskladnit sezonní věci nebo sportovní vybavení. Další společné prostory, jako je kolárna a dílna, jsou k dispozici dle Vašich potřeb.

Lokalita je dalším velkým plusem této nabídky. Byt se nachází v dojezdové vzdálenosti pouhých několika minut do centra Kralup nad Vltavou, kde najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Kralupy nad Vltavou jsou dobře dostupné i do Prahy, což oceníte při každodenním dojíždění do práce.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit o kvalitách tohoto bytu na vlastní oči. Těším se na Vás na prohlídce! Realitní makléř Milan Kaňkovský.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 2
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ano
Plocha lodžie 4 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 60 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky