Prodej bytu 2+1 57 m2 Hládkov, Praha

Užitná plocha: 57 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22737
Celková cena: 7 121 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Hládkov , Praha
Datum aktualizace: 24.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 5
Číslo podlaží: 2

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2+1, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu ze šedesátých let 20 st. v hlavním městě Praze v městské části Střešovice.

Byt o podlahové ploše 56,9 m² disponuje dostatečně velkou kuchyní, dvěma pokoji se samostatnými vstupy z prostorné předsíně, koupelnou a toaletou. Okna z kuchyně a obývacího pokoje směřují do ulice, okno z ložnice do zahrady. K bytu náleží také sklep (2 m²).

Výhodou je společná zahrada za domem, která Vám poskytne v Praze tolik potřebné klidné místo k odpočinku či jen poslouží pro sušení prádla. V okolí domu je spousta zeleně, dětské hřiště, mateřská i základní škola a mnoho možností sportovního vyžití (např. tenisové kurty, beach club, atletická hala).

Před domem je dostatek parkovacích míst a snadno dosažitelné je také MHD - tramvajová i autobusová zastávka se nachází méně než 300 m od domu. Jedná se o zajímavou lokalitu poblíž Hradčan a Malé Strany - na Hradčanské náměstí je to pouhých 20 minut chůze.

Byt je aktuálně pronajat slušnému nájemci, se kterým je možné se domluvit na pokračování nájmu, pokud byt nebudete chtít využít pro vlastní bydlení.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Počet podlaží celkem 5
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 2 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V
Doprava Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 57 m²
Plocha užitná 57 m²
Rok výstavby 1960
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky