Prodej bytu 2+1 51 m2 Na dlouhém lánu, Praha

Užitná plocha: 51 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22723
Celková cena: 7 590 000 Kč
Adresa: Na dlouhém lánu , Praha
Datum aktualizace: 21.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 3

Hledáte bydlení v klidu a zeleni, ale zároveň chcete být v centru dění?
Máme pro vás krásný byt po rekonstrukci, který Vás svou lokalitou nadchne. Byt má dispozici 2+1 a náleží k němu menší balkon, na kterém si můžete vychutnat ranní kávu nebo prostě jen meditovat. Jako bonus jsou zde hned dva sklepy, takže úložnými prostory nebudete mít problém.
Samotný dům stojí uprostřed vzrostlé zahrady, která hlavně v létě poskytuje nejen příjemné klima, ale také stín, díky kterému se byt nepřehřívá ani v létě.
Dispozice je neuvěřitelně příjemná a vzdušná, i díky dvoukřídlým dveřím, které propojují kuchyň s obývacím pokojem, což bytu dodává velmi příjemnou atmosféru. Vzhledem k tomu, že kuchyň je poměrně prostorná, lze uvažovat také o využití bytu jako 3+kk, a to pouhým rozmístěním nábytku.
Byt byl rekonstruován v roce 2020 včetně elektroinstalace, podlah, nových oken atd. Koupelna a toaleta byly rekonstruovány již dříve, avšak jsou stále v pěkné stavu, takže je jen na vás, zda se do budoucna rozhodnete i tyto dvě místnosti přizpůsobit současným trendům, či využijete stávající pojetí.
Krásná nová kuchyňská linka vám zpříjemní vaření, u kterého se můžete kochat výhledem do zeleně. Kuchyně je navíc vybavena inteligentním osvětlením s dálkovým ovládáním. Komora, umístěná chytře hned vedle kuchyně slouží pro umístění pračky a také jako úložný prostor na potraviny nebo cokoli jiného.
Jak již bylo zmíněno, mezi kuchyní a obývacím pokojem jsou velkorysé dveře, které můžete nechat otevřené a prostor tím tak neskutečně zvětšíte. Pokud u vás bude přespávat návštěva, dveře zavřete a zajistíte tak všem příjemné soukromí. Do ložnice se krásně vejdou šatní skříně i dvoulůžková postel, aniž by pokoj působil přeplněným dojmem.
Z oken pokojů je výhled na školu a z kuchyně a koupelny vedou okna do vnitrobloku s malou společnou zahrádkou.
V blízkém okolí naleznete zimní stadion, zmíněnou školu, školku, soukromou kliniku, papírnictví, kavárny, oblíbené zahradnictví Chládek, prostě vše co k životu potřebujete. Velkým bonusem je i nedaleké OC Bořislavka a na metro dojdete za pouhých 6 minut.
Pokud rádi běháte či chodíte na procházky, jistě Vás potěší i blízká Obora Hvězda.
V případě, že budete potřebovat pomoc s financováním, jsme tu pro Vás. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací, prohlídku nebo jakékoli dotazy ohledně financování.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 3
Podzemní podlaží 1
Balkón Ano
Plocha balkónu 1 m²
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 5 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Kabelová televize
Elektřina 230V
Doprava Silnice, MHD
Plocha podlahová 51 m²
Plocha užitná 51 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky