Prodej bytu 1+1 66 m2 Minská, Praha

Užitná plocha: 66 m2 Číslo zakázky: 22633
Celková cena: 4 490 000 Kč

cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláře
poznámka k ceně

Adresa: Minská , Praha
Datum aktualizace: 19.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 6
Číslo podlaží:

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji tento nově zrekonstruovaný nebytový prostor 1+1 v činžovním domě. Lze pořídit na investici a pronajímat jako kancelář nebo prostor k bydlení.

Tento nebytový prostor najdete v 2. podzemním podlaží. Velikost činí příjemných 66,5 m². Parkovat můžete na vyhrazených modrých zónách přímo před domem.
Po vstupu do nemovitosti vejdete do útulné předsíně. Naproti vstupním dveřím se nachází obývací pokoj s novou vybavenou kuchyňskou linkou a dále sklem oddělený pokoj, případně zasedací místnost. Vpravo je vstup do koupelny se sprchovým koutem a dvěma samostatnými toaletami. V obývacím pokoji a předsíni najdete skřín. Na podlaze je dlažba. Vytápění prostoru je řešeno přímotopy.
Také je možné využívat příjemný vnitroblok, kde se počítá s jeho revitalizací.

Vršovice jsou velmi zajímavou a žádanou pražskou čtvrtí mimo jiné díky jedinečné kombinaci historie, kultury a městského života.
Nalezneme zde spoustu zajímavých historických budov, jako například Husův Sbor nebo konstruktivistický kostel svatého Václava.
Velmi vyhledávanou oblastí je Krymská ulice, která byla v roce 2015 jmenována jednou z nejoblíbenějších evropských ulic v New York Times. Je plná restaurací, kaváren, obchodů a míst pro kulturní akce.

Kromě kulturních a historických zajímavostí nabízí Vršovice také dobrou dopravní dostupnost díky rozsáhlé tramvajové a autobusové síti a železniční stanici Praha-Vršovice.

Nutno ještě zmínit, že zde najdete veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, nákupní centrum Eden, fotbalový stadion Slavia, kam můžete zajít na fotbal anebo na koncert a spoustu dalšího. Tento prostor se nachází pár metrů od legendárního fotbalového klubu Bohemians Praha 1905.

Tak co, oslovila Vás nabídka? Pokud ano, tak neváhejte a domluvte si prohlídku, ráda vám nemovitost ukážu.

Energetická třída je uvedena G, jelikož zatím nemáme k dispozici energetický štítek.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Počet podlaží celkem 6
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Plocha užitná 66 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky