Prodej bytu 2+kk 55 m2 Vinohradská, Praha

Užitná plocha: 55 m2 Číslo podlaží:5 Číslo zakázky: 23226
Celková cena: 11 887 000 Kč
Adresa: Vinohradská , Praha
Datum aktualizace: 25.10.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží: 5

Jednotka ve stavu FIT OUT nabízí moderní parkety, nové omítky, interiérové a vchodové dveře, stejně jako kompletní novou elektroinstalaci. Dům, který prošel luxusní a citlivou rekonstrukcí, se může pochlubit 23 bytovými jednotkami se sklepními kójemi a třemi nebytovými jednotkami. Celý objekt, včetně recepce, sauny a vnitrobloku se zahradou, je obohacen o přírodní materiály jako dřevo, mramor, kartáčovaný bronz a sklo. Nová špaletová okna a vchodové dveře přidávají na atraktivitě.

Na chodbě narazíte na moderní elektronické zvonky, zatímco po zrenovovaném schodišti se dostanete do svého nového domova, který je připraven k dokončení podle vašich představ. Interiéry vás okouzlí ušlechtilými materiály, jako je dřevo, světlý mramor a průzračné sklo. Tento dům má svůj příběh a minulost, avšak díky pečlivé rekonstrukci nabízí veškerý komfort současnosti. Vaši sousedé sdílejí podobný životní styl, takže večerní setkání na společném dvoře s posezením a grilem u sklenky vína nebo relaxace v soukromé sauně budou příjemným zážitkem.

Recepční v domě se postará o vyzvednutí balíku nebo uvedení návštěv a spravuje online aplikaci domu i rezervace sauny, přičemž zajišťuje vaši bezpečnost.

Vnitroblok s nově vysázenými stromy, keři a travinami, s grilem a posezením, slibuje nezapomenutelné letní večery. Můžete si vypěstovat vlastní bylinky nebo rajčata na vyvýšených záhonech a protáhnout se na multifunkční hrazdě.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 7
Číslo podlaží 5
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 1 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Silnice, MHD
Plocha podlahová 56 m²
Plocha užitná 55 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky