Pronájem bytu 3+kk 86 m2 Erno Košťála, Pardubice

Užitná plocha: 86 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22761
Celková cena: 18 000 Kč (Za měsíc)

Plus provize RK
poznámka k ceně

Bez poplatků
Adresa: Erno Košťála, Pardubice
Datum aktualizace: 30.06.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 9
Číslo podlaží: 3

Hledáte dlouhodobé bydlení pro rodinu, kde se budete hned při prvním vstupu do bytu cítit jako doma? Máme pro Vás krásné prosluněné 3+KK ve vyhledávané lokalitě Pardubic.

Byt je v perfektním stavu a připravený k okamžitému nastěhování. Majitelé zde nechávají veškeré vybavení v kuchyni i koupelně, takže si stačí vzít pouze své osobní věci a hned můžete bydlet.
Při vstupu do bytu zaujme zajímavý prostor a tou je rozlehlá chodba. Chodbě dominuje velká vestavěná skříň, kam schováte vše potřebné. V chodbě jsou dále dveře do koupelny, která je skvělé řešená a nabízí jak vanu, tak sprchový kout. Hned vedle koupelny se nachází technická místnost, ve které je pračka se sušičkou. V technické místnosti je také možno schovat všechny uklízecí pomocníky a zkrátka věci, které člověk nepotřebuje mít na očích. Samostatné WC je hned vedle technické místnosti. Dále je z chodby vstup do ložnice, která také nabízí spoustu úložného prostoru.
Naproti vstupu do bytu jsou dveře do obývacího pokoje s kuchyní. Celý prostor obývacího pokoje s kuchyní má skvělých 35m².
Byt disponuje balkónem a náleží k němu také SKLEP.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Pár kroky jste ve školce, či škole. Kousek za domem vede cyklostezka do místní části Spojil, kterou můžete využít jak na kolo, tak procházky nebo brusle. Po projížďce se zde taky můžete zastavit na ,,jedno orosené" za odměnu v malé hospůdce U Pařezu. Kousek od domu se nachází zastávka MHD, odkud Vás doveze hned několik spojů do celého města. Nedaleko domu je takzvaný Dubinský les, kam můžete na procházku s dětmi. Parkování je možné zdarma kolem domu a na přilehlých parkovištích. Do 10min chůze máte nadosah hned několik nákupních domů, jako je Penny, Albert, Lidl či Globus Fresh.

Náklady na provoz bytu jsou přibližně 6.390Kč měsíčně.

Pokud jste dočetli až sem a fotky bytu Vás taktéž zaujaly, zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.


Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 9
Číslo podlaží 3
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ano
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Elektřina 230V, 380V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 86 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky