Prodej rodinného domu 259 m2, Lubná

Užitná plocha: 259 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 23084
Název: Prodej rodinného domu 259 m2, Lubná
Celková cena: 6 600 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Lubná
Datum aktualizace: 09.10.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Okraj obce

Hledáte klidné bydlení obklopené přírodou, s perfektní dostupností do města? Tento rodinný dům v Lubné u Kroměříže vám nabízí jedinečnou kombinaci pohodlí a přírodních krás.

Pórobeton Ytong byl použit na stavbu tohoto přízemního rodinného domu s obytným podkrovím, dům má dispozici 4+1 se nachází na samotném konci vesnice, kde si užijete naprostý klid a soukromí. Dům se rozprostírá na pozemku o velikosti 1334 m². Už při vstupu vás upoutají klenutá podloubí orientovaná na jihozápad, která poskytují ideální místo pro venkovní posezení s rodinou a přáteli.

V přízemí najdete prostornou kuchyni s velkou spíží, toaletu, obývací pokoj s krbovými kamny s výměníkem a zimní zahradu s všestranným využitím. V patře jsou dvě ložnice o rozloze 32 m², pokojík 10,8 m² a koupelna s toaletou. Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Zahradu můžete pohodlně zalévat vodou ze studny. V přízemí je podlahové teplovodní topení, v patře elektrické přímotopy.

Vedle domu je možné pronajmout od obce přilehlý pozemek o rozloze 1500 m² za symbolickou cenu 1 Kč ročně. Tento prostor můžete využít například pro založení sadu, ohniště nebo pískoviště. Lokalita je ideální i pro budoucí investice – doporučujeme instalaci FVE panelů na střechu, které mohou vytápět dům s minimálními náklady. Navíc je možné pokračovat v rozjednané dotaci z programu „Oprav dům po babičce“ nebo „Nová zelená úsporám“, která vám může pokrýt 50 % nákladů na tepelná čerpadla, FVE nebo zateplení.

Dům je ideální pro aktivní rodinu – přírodní koupaliště vzdálené 2 minuty nabízí klidné místo pro koupání, rybaření nebo paddleboarding. V zimě si zde můžete zabruslit. Za domem je prostor pro sáňkování a bobování, a v létě si můžete vyrazit na houby, které rostou hned za domem v lese. Obec Lubná navíc nabízí bohaté společenské vyžití – fotbalové hřiště, dětské hřiště za kulturním domem, tenisový kurt a hasičské hřiště. Obec pravidelně pořádá různé kulturní akce, od vaření guláše až po rozsvěcení vánočního stromu.

Lubná leží na okraji pohoří Chřiby a nabízí neuvěřitelnou přírodní scenérii. Jen 100 metrů od domu najdete přírodní koupaliště, louky a les s pitnou studánkou. Turistické stezky vedou přímo kolem domu a nabízí možnost poznat krásy Chřibů – od Ranče Kostelany až po hrad Buchlov. Poloha je ideální také pro venčení psů, cyklistiku nebo běžkování v zimě. Milovníci koní, wellness a sportu ocení blízkost Ranče Kostelany, který je vzdálený jen 1,5 km od domu a nabízí širokou škálu aktivit, včetně restaurace, bowlingu, projížděk na koni a tenisové haly.

Pokud hledáte místo, které spojuje klidné venkovské bydlení s bohatými možnostmi volnočasových aktivit, tento dům v Lubné je přesně pro vás. Zavolejte mi a ráda vás provedu vaším novým domovem!

Swiss Life Select navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a návrhu financování šitého na míru.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Okraj obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ano
Balkón Ano
Plocha balkónu 4 m²
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ano
Sklep Ne
Garáž Ano
Plocha garáží 32 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj, Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 193 m²
Plocha užitná 259 m²
Plocha pozemku 1332 m²
Rok výstavby 1994
Rok kolaudace 1998
Třída energetické náročnosti budovy D - méně úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky