Prodej rodinného domu 165 m2 Kollárova, Úvaly

Užitná plocha: 165 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22888
Název: Prodej rodinného domu 165 m2 Kollárova, Úvaly
Celková cena: 18 490 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Kollárova, Úvaly
Datum aktualizace: 20.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Hledáte dokonalou harmonii mezi klidem přírody a pohodlím městského života?

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem rodinného domu v malebných Úvalech, který splní všechny vaše sny o ideálním bydlení či podnikání. Tento dům s dispozicí 6+1 je skvělou volbou pro ty, kteří touží mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky, a zároveň si užívat klidnou atmosféru přírody.

Dům se nachází v tiché a bezpečné ulici a nabízí velkorysou užitnou plochu cca 165 m². K domu patří rozsáhlá zahrada o rozloze 1306 m², kde najdete krásné kryté venkovní posezení. Tato oáza klidu poskytuje dostatek soukromí pro rodinné aktivity, relaxaci nebo zahradní slavnosti s přáteli. Součástí pozemku je také studna, která přispívá k nízkým nákladům na zavlažování zahrady a zajišťuje čerstvou vodu pro vaše potřeby. Navíc, jen pár kroků od domu se rozprostírá Klánovický les, ideální místo pro procházky a cyklistiku, kde si můžete vyčistit hlavu a načerpat novou energii.

Na pozemku se nachází také zahradní domek s vlastním číslem popisným, který můžete využít jako hostinský dům, kancelář či ateliér. Dále je zde prostorná garáž, která je víceúčelová a může sloužit nejen pro parkování, ale i jako obchodní prostor, sklad nebo provozovna pro vaše podnikání. Parkování je snadné a pohodlné, a to jak před domem, tak i ve dvoře.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě a jeho strategická poloha umožňuje rychlou dopravu do centra Prahy – vlakem se tam dostanete za pouhých 25 minut. Město Úvaly nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, školek, zdravotních zařízení, obchodů, sportovních hřišť a letního plaveckého bazénu.

Tento rodinný dům je dokonalou kombinací komfortu, přírody a dostupnosti všech služeb, které potřebujete k spokojenému životu či úspěšnému podnikání. Dům je ideální nejen jako rodinné sídlo, ale také jako reprezentativní sídlo firmy nebo pro jiné komerční účely.

Úvaly jako obec nabízejí vynikající životní podmínky – kromě skvělé občanské vybavenosti a bohatých možností pro volnočasové aktivity se můžete těšit na komunitní atmosféru a přátelské sousedy. Blízkost Prahy přináší nespočet výhod, od snadného a rychlého dojíždění do práce, přes kulturní a společenské vyžití, až po širokou nabídku služeb a zábavy. Úvaly tak představují ideální místo pro klidný rodinný život i dynamický pracovní rozvoj.

Zveme vás na prohlídku tohoto jedinečného domu, kde si můžete osobně ověřit, jak skvěle by se vám zde bydlelo nebo podnikalo. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si termín návštěvy. Těšíme se na vás!



















Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Balkón Ano
Parkování Ano
Sklep Ne
Garáž Ano
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální plynové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha zastavěná 140 m²
Plocha užitná 165 m²
Plocha pozemku 1306 m²
Třída energetické náročnosti budovy D - méně úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky