Prodej rodinného domu 113 m2, Nalžovské Hory

Užitná plocha: 113 m2 Pokojů: 3 Číslo zakázky: 22961
Název: Prodej rodinného domu 113 m2, Nalžovské Hory
Celková cena: 2 100 000 Kč
Adresa: Nalžovské Hory
Datum aktualizace: 19.08.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Řadový
Typ domu: Přízemní
Umístění: Klidná část obce

Někdy je nazýváno branou Šumavy - Nalžovské Hory, poklidné malé město s bohatou historií, kde Vám nabízíme ke koupi menší řadový dům. Jedná se o částečně podsklepený dům s jedním nadzemním podlažím a podkrovím, který je určený ke kompletní rekonstrukci.

K domu je zpracovaný projekt na přístavbu, nástavbu a stavební úpravy, jehož realizace je již povolena od stavebního úřadu. Tento projekt je zahrnut v ceně domu a poskytuje Vám tak jedinečnou možnost začít s rekonstrukcí okamžitě. Navrhovaná dispozice domu je 3+KK, což nabízí dostatek prostoru i pro rodinné bydlení. V přízemí je plánovaný prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, odkud je přímý vstup na terasu, která navazuje na zahradu. Dále zde bude koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V podkroví budou dvě ložnice, koupelna, samostatná toaleta a také lodžie. Pod střechou pak bude k dispozici ještě malý prostor o výměře 4 m m². Zastavěná plocha včetně terasy bude činit 111 m².

Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci a připojen do distribuční sítě ČEZ. Za domem je menší zahrádka, která Vám poslouží k odpočinku a místo zde budete mít i na zeleninovou zahrádku.

Nalžovské Hory jsou městem, kde najdete dobrou občanskou vybavenost - je zde mateřská i základní škola, zdravotní středisko, pošta i dva obchody. Oblast kolem Nalžovských Hor je ideální pro turistiku a outdoorové aktivity, v okolí se nachází mnoho přírodních atrakcí a místní hluboké lesy potěší vášnivé houbaře. Město se nachází na trase Klatovy - Horažďovice a jeho okolí nabízí příjemné prostředí jak pro trvalé bydlení, tak i pro víkendové úniky z městského shonu, a to vše v dosahu nádherné přírody Pošumaví.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obytná
Typ objektu Řadový
Typ domu Přízemní
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Parkování Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V
Plocha zastavěná 111 m²
Plocha užitná 113 m²
Plocha pozemku 292 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky