Prodej chalupy 122 m2 Konárovice

Užitná plocha: 122 m2 Pokojů: 4 Číslo zakázky: 22765
Název: Prodej chalupy 122 m2 Konárovice
Celková cena: 7 600 000 Kč
Adresa: Konárovice
Datum aktualizace: 02.07.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Rekreační
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

V posledním roce se stalo mnoho věcí a pokud jste zatoužili po klidném místě k rekreaci, kde lze i trvale bydlet bez kompromisů, tak jste ho nyní našli. Co takhle čerstvě zkolaudovaná novostavba nedaleko Kolína? Má Vám opravdu co nabídnout a to dva prostorné pokoje, obrovský obývací pokoj spojen s plně vybavenou kuchyní, ze kterého je východ na terasu se zahradou. Důmyslně navržená stavba promyšlená do každého detailu, disponuje dvěma koupelnami a je zde vytvořen i prostor pro šatnu či pracovnu na home office. Podsklepení domu je dostatečně prostorné pro skladování potravin. Při plánování jak dům učinit naprostým nízkonákladovým skvostem, byly instalovány špičkové moderní technologie tepelného čerpadla a proto splňuje energetickou náročnost B. Chcete to posunout ještě dál? Připraveny jsou prostupy do sklepa s ideálním umístěním pro bateriové uložiště k fotovoltaickým panelům, které zde lze umístit a tím dosáhnout absolutní nezávislosti na distribuci v průběhu jara - podzimu. Nejedná se o rekonstrukci, ale o bezkompromisní zděnou novostavbu se zateplením, postavenou ve vysokém standartu. Abych nezapomněl, majitelé pro Vás připravili i krbová kamna, které lze umístit do tří pozic, ale finální rozhodnutí je pouze na Vás, aby jste si mohli užívat praskáni dřeva a požitek z tepla. Dostatek prostoru pro volnočasové aktivity na zahradě pro Vás a Vaší rodinu, případně děti i posezení s přáteli, tady se meze nekladou. Tady bude trávení volného času naprostý skvost a to na zdejších lesních cyklostezkách a přírodu máte jak na dlani pro procházky, relaxaci, kde načerpáte novou energii po náročném pracovním dni. Veškerá občanská vybavenost je nedaleko v Konárovicích a pokud budete chtít ještě více, do nákupní zóny retail park Ovčáry to je co by kamenem dohodil. Zdali je pro Vás důležitý dojezd do velkých měst Prahy nebo Pardubic, tak nedaleko odtud je nájezd na dálnici D11, kdy můžete být v Praze nebo Pardubicích do 45 minut nebo pohodlně vyrazit vlakem z Kolína. Spotřeba domu za jeden kalendářní rok se vejde v rozmezí 25 000,- až 35 000,-Kč se kterou se při projektu počítalo.

Řekli jste si Ano, to je ono a nevíte jak to bude s financováním? I tady pro Vás mám řešení skrze mého kolegu finančního poradce.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti naprosto bezplatně.

Přijďte se sami přesvědčit, stačí pouze zavolat a uvidíme se na místě Váš Petr Revenda.
Mějte se fajn

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Rekreační
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 50 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 17 m²
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Jiné
Typ odpadu Jímka
Příjezdová komunikace Asfaltová, Neupravená
Telekomunikace Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Silnice
Plocha zastavěná 79 m²
Plocha užitná 122 m²
Plocha pozemku 702 m²
Plocha zahrady 623 m²
Rok výstavby 2023
Rok kolaudace 2024
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky