Prodej bytu 3+kk 67 m2 Turnovská, Praha

Užitná plocha: 67 m2 Číslo podlaží:4 Číslo zakázky: 23177
Celková cena: 7 600 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Turnovská , Praha
Datum aktualizace: 15.10.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obchodní a obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 4

Nabízíme k prodeji podkrovní byt 3+kk o celkové ploše 67 m², který se nachází na Turnovské ulici v Praze 8 – Libeň. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné a klidné bydlení v žádané lokalitě s výbornou dostupností a širokou občanskou vybaveností.

Byt je umístěn ve 3. patře cihlového domu bez výtahu a prošel kompletní rekonstrukcí před 11 lety. Vstup do bytu vede přes zasklenou lodžii s výhledem do vnitrobloku, což poskytuje klid a soukromí.

Byt disponuje dvěma samostatnými pokoji, které jsou vybaveny klimatizací, a obytnou kuchyní. Pro lepší představu o dispozicích bytu je ve fotogalerii k dispozici podrobný půdorys a nechybí ani možnost projít si byt virtuální prohlídkou, díky které si můžete udělat jasný obrázek o uspořádání a atmosféře prostoru.

Byt nabízí také možnost změny dispozice – přemístěním koupelny na místo současné kuchyně vznikne prostornější obytná kuchyně, což může být atraktivní řešení pro budoucí majitele.

V přízemí domu se nachází praktický nebytový prostor, který je ideální pro uskladnění kol, kočárku nebo dalších věcí. Navíc je ve vnitrobloku možnost pronájmu parkovacího místa.

Lokalita je výjimečná svou dopravní dostupností – stanice metra Palmovka je vzdálena jen několik minut chůze, stejně jako tramvajové a autobusové zastávky, které zajistí rychlé spojení do centra Prahy. Blízkost dálnice D8 pak zajišťuje snadný přístup na hlavní dálniční tahy. V okolí nechybí školy, pošta, poliklinika, obchody, restaurace, kavárny ani zdravotnická zařízení. Pro větší nákupy a volnočasové aktivity je nedaleko obchodní centrum Harfa.

Tento byt je ideální pro vlastní bydlení i jako výhodná investiční příležitost díky své lokalitě a možnostem pronájmu. Kontaktujte mě pro více informací a sjednání prohlídky. Ráda vás bytem osobně provedu a zodpovím veškeré dotazy. Těším se na setkání s vámi!

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obchodní a obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ano
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 4
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Plocha lodžie 6 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 6 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 67 m²
Rok rekonstrukce 2013
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky