Prodej bytu 3+kk 64 m2, Břežany II

Užitná plocha: 64 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 23170
Celková cena: 3 690 000 Kč
Adresa: Břežany II
Datum aktualizace: 21.10.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 2
Číslo podlaží: 1

Hledáte pro Sebe bydlení nebo výhodnou investici, která odpovídá dnešním trendům? Nechcete si pořizovat byt k rekonstrukci a raději dáte přednost novostavbě z roku 2018? Tak tady jeden takový pro Vás mám. Bytová jednotka o dispozici 3+KK a užitné ploše 64 m2, která se nachází ve zděném domě po nedávné kolaudaci na ateliér, je možné v průběhu dvou let rekolaudovat na bytovou jednotku díky novému územní plánu ve schvalování.
Nechcete zdlouhavě hledat parkování po návratu domů? Tady nemusíte, protože máte k bytu vlastní parkovací stání v soukromém areálu a jako bonus wallbox pro dobíjení vozidla. Dům je zateplen, splňuje PENB třídy "B" a náklady na bydlení jsou zde minimální, pro dvoučlennou rodinu se pohybují ve výší 4 100,-Kč/měsíčně i s fondem oprav.

Obec leží 9 km od hranice Prahy a ve vzdálenosti 1,5 km (možnost i po nové cyklostezce) je vlaková zastávka Rostoklaty (30 min. na Masarykovo nádraží). Dálnice D11 (sjezd Bříství) je 8km a v Praze jste do 35 minut. U obce se nachází lom Chrástnice, který je významným nalezištěm zkamenělin. Veškerá občanská vybavenost, která Vám bude scházet, najdete v Českém Brodě a Úvalech (6km).

Ideální bydlení pro ty, kteří nechtějí bydlet ve velkoměstě, preferují klid, příjemnou atmosféru a přesto chtějí mít Prahu na dosah.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.

Teď už je pouze na Vás, kdy se zde sejdeme a všechny Vaše dotazy budou zodpovězeny.
Brzy na viděnou Váš Petr Revenda.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 2
Číslo podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 22 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 64 m²
Rok výstavby 2004
Rok rekonstrukce 2015
Rok kolaudace 2015
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky