Prodej bytu 3+kk 100 m2 Za zámečkem, Praha

Užitná plocha: 100 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 23096
Celková cena: 12 500 000 Kč
Adresa: Za zámečkem , Praha
Datum aktualizace: 25.09.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 2

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji nádherný, prostorný byt 3+kk s lodžií u metra Nové Butovice, v uzavřeném, klidném bytovém komplexu. Na ploše 96,3m² najdeme dvě prostorné ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, velkou komoru (šatnu), koupelnu s rohovou vanou a oddělenou toaletu. K bytu také náleží lodžie (4,5m²) přístupná z obývacího pokoje a sklep (4m²). Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží, je orientován severojižně. Z jedné ložnice je výhled do krásně udržované zahrady s vodními prvky ve vnitrobloku, z druhé ložnice a obývacího pokoje pak na keře před domem.
Byt je velmi světlý, příjemný, vzdušný… najdete zde spoustu možností, jak ho zařídit, zútulnit a vytvořit si z něj ten pravý domov, bezpečný přístav pro Vaši rodinu.
Tato nemovitost se nachází na ideálním místě, s docházkovou vzdáleností od metra, přitom v dosahu přírodní památky Vidoule, kde můžete odpočívat tak často, jak jen budete potřebovat. V okolí se nachází jak nová zástavba, tak renovované historické budovy v podobě Jinonického zámku. Pro děti zde najdete také prestižní německou školu.
Pokud budete chtít vědět více nebo se na byt rovnou podívat, jsem Vám ráda k dispozici.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Plocha lodžie 5 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 4 m²
Garáž Ne
Plocha užitná 100 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky