Prodej bytu 3+1 53 m2 Vídeňská, Brno

Užitná plocha: 53 m2 Číslo podlaží:6 Číslo zakázky: 23000
Celková cena: 5 990 000 Kč
Adresa: Vídeňská, Brno
Datum aktualizace: 03.09.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 9
Číslo podlaží: 6

Nabízíme na prodeji byt 3+1 s balkonem na ulici Vídeňská v Brně

Představujeme vám jedinečnou příležitost ke koupi bytu o dispozici 3+1 s balkonem, který se nachází na prestižní adrese v Brně, na ulici Vídeňská. Tento byt je umístěn téměř v centru města, což zajišťuje snadný přístup k veřejné dopravě i pohodlnou pěší dostupnost všech důležitých míst a služeb.

Byt vás přivítá prostornou chodbou s praktickými vestavěnými skříněmi, které elegantně řeší otázku úložného prostoru. Z chodby se dostanete do samostatné kuchyně, kde budete moci využít prostor pro přípravu kulinářských zážitků. Kuchyně navazuje na světlý a útulný obývací pokoj, který je ideálním místem pro odpočinek i společenské setkání. Dvě ložnice nabízí dostatek prostoru pro klidný spánek a relaxaci.

Koupelna, vybavená vanou, poskytuje komfort pro každodenní relaxaci a samostatné WC hned vedle zajistí pohodlí celé domácnosti. Byt se nachází v 6. patře udržovaného bytového domu s výtahem, což vám zaručí klidné bydlení s nádherným výhledem na městskou scenérii.

Interiér bytu zdobí dřevěné parkety v pokojích, které dodávají prostorám teplo a eleganci, zatímco v kuchyni a na chodbě je praktické linoleum. Součástí domu je i kolárna a sušárna, což jsou velmi užitečné prostory pro aktivní obyvatele. Parkování je možné na modrých zónách přímo před domem.

Lokalita, ve které se tento byt nachází, je jednou z nejvyhledávanějších v Brně. V bezprostřední blízkosti domu se nachází široká škála občanské vybavenosti – několik obchodů, supermarketů a stylových kaváren pro vaše pohodlí. Pro sportovní nadšence je zde dostupné fitness centrum, a pro rodiny s dětmi je zde mateřská i základní škola. Milovníci kultury ocení blízkost Městského divadla a kina. Pro odpočinek a relaxaci na čerstvém vzduchu jsou k dispozici i nedaleké parky, kde můžete strávit příjemné chvíle.

Blízkost centra města zajišťuje nejen vynikající dopravní spojení, ale také snadný přístup k veškerým službám – od obchodů, restaurací až po zdravotnická zařízení. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a stylové bydlení s možností využití všech výhod městského života.

Pokud hledáte prostorný byt v atraktivní lokalitě, kde se budete cítit jako doma, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost vám tento nádherný byt osobně představit.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 9
Číslo podlaží 6
Balkón Ano
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Dlážděná, Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 53 m²
Třída energetické náročnosti budovy D - méně úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky