Prodej bytu 3+kk 74 m2 K Háječku, Stod

Užitná plocha: 74 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22817
Celková cena: 3 990 000 Kč
Adresa: K Háječku, Stod
Datum aktualizace: 17.07.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 2

Tento prostorný a velmi hezký byt o dispozici 3+KK a výměře 73,95 m² se nachází ve 2. podlaží bytového domu s výtahem a bezbariérovým vstupem. Nachází se v domě kolaudovaném v roce 2001 v ulici K Háječku ve městě Stod. Bytový dům je zateplený, má plastová okna i vstupní dveře, které jsou opatřeny otevíráním na čip. Rodina s malým dítětem, cyklisté či osoby s omezenou pohyblivostí ocení nájezdovou rampu, kterou je vstup do domu vybaven.

Dominantou bytu je nadstandardně prostorný a velmi světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem. Bez problémů se sem vejde velká a pohodlná sedací souprava i jídelní stůl pro rodinu. Dále jsou zde dva pokoje, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Všechny pokoje mají samostatné vstupy z předsíně, takže každý člen rodiny má zaručený svůj klid a soukromí. Pro Váš větší komfort jsou okna v bytě opatřeny předokenními roletami a sítěmi proti hmyzu.

Byt je v osobním vlastnictví bez jakýchkoliv omezení vlastnického práva. K dispozici je takřka s veškerým vybavením, které je vyobrazeno na fotografiích. Náleží k němu prostorný sklep 4,9 m² a v domě jsou k dispozici také společné prostory - kolárna, sušárna a dokonce i dílna.

Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti - základní i mateřské školy, nemocnice, obchodů, pošty i lékárny. Přímo za domem se nachází dětské hřiště. Stod má autobusové i vlakové spojení spojení do Plzně i Domažlic a dobré napojení na D5 - 10 minut jízdy.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha užitná 74 m²
Rok kolaudace 2001
Třída energetické náročnosti budovy D - méně úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky