Pronájem kanceláře 40 m2 K Pile, Klatovy

Užitná plocha: 40 m2 Číslo zakázky: 22699
Název: Pronájem kanceláře 40 m2 K Pile, Klatovy
Celková cena: 15 000 Kč (Za měsíc)
Adresa: K Pile, Klatovy
Datum aktualizace: 15.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Komerční
Umístění: Klidná část obce
Stavba: Budova
Zařízeno: Ne

Nabízíme k pronájmu prostory k podnikání. Nachází se v exkluzivním prostředí, kombinující moderní zázemí s kouzlem tradičního alpského stylu. Tím poskytují jedinečnou a pohodovou atmosféru v Klatovech pro vaše podnikání.
A proč ?
Budete mít možnost dát si nejen kávu venku, relaxovat na lehátku nebo s klientem posedět na sluníčku a projednat program vaší schůzky. A další vyjímečností je, pokud vy nebo vaši klienti máte elektroauto, tak po dobu schůzky si mohou auto dobíjet. V ceně nájmu máte vyhrazená dvě parkovací stání, což v centru města je velmi obtížné. I vaši klienti pohodově zaparkují.

Prostory se nachází v novostavbě ve 2.NP, v oblasti tzv. Pod Borem, s podlahovým topením (vytápění celé nemovitosti je tepelným čerpadlem), s klimatizací, s vlastním sociálním zařízením včetně sprchy, všechny spotřeby energií mají v pronajatém prostoru vlastní měřící zařízení pro spravedlivé rozúčtování, elektronické zabezpečení a kuchyňka pro ohřev jídla je v 1.NP.

Můžete prostor využít jako kancelář, psychlogickou poradnu, ateliér, masáže, ale i jiné podnikatelské činnosti po domluvě s majitelem.
Není vybaveno nábytkem a tím máte prostor vybavit si dle vlastní fantazie a potřeby.

Nájem 15.000,-Kč/měsíc, zálohy na energie 2.500,-Kč/měsíc a majitel požaduje kauci ve výši dvou nájmů 30.000,-Kč, které jsou vratné při ukončení nájemního vztahu a předání. Za zprostředkování RK je poplatek 15.000,-Kč včetně DPH. Prostory budou volné od 1.9.2024.

Chcete podnikat v příjemném prostředí na okraji města Klatov? Pokud jen trochu zvažujete o nabízených prostorách, zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku a sami se přesvědčíte, zda by se vám zde dobře pracovalo/podnikalo. Těším se na vás, že vám příjemný a vyjímečný kout v Klatovech ukáži.



Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Komerční
Umístění Klidná část obce
Stavba Budova
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží objektu 2
Číslo podlaží 2
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Parkování Ano
Plocha parkování 25 m²
Počet míst k parkování 2
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Jiné
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 40 m²
Celková plocha 40 m²
Plocha parcely 40 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky