Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 54 m2 N. A. Někrasova, Praha

Pronájem bytu 3+kk 54 m2 N. A. Někrasova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máme pro Vás nově zrekonstruovaný byt 3+kk, ve kterém budete jako první bydlící. Nachází se ve zvýšeném přízemí bytového domu kousek od stanice metra A-Dejvická.
V bytě naleznete veškerý komfort včetně hydromasážní vany, zbrusu nové kuchyně s elektrospotřebiči, sprchového koutu přímo v ložnici, speciálních úložných prostorů a dvou toalet. K dispozici je také velký a čistý sklep.
Všechna okna bytu směřují na východ a vedou do udržovaného klidného vnitrobloku - zahrady, kterou můžete taktéž využívat ke svému odpočinku nebo děti ke hraní.
Ohřev vody je zajištěn elektrickými bojlery a vytápění bytu obstarává vlastní elektrický kotel.

Ve fotogalerii je pro lepší představu přiložen i půdorys bytu - vizualizace (nikoli stav aktuálního vybavení).

V lokalitě naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tramvajové spojení pár metrů od domu, stanice metra pouhých 6 minut pěšky. V blízkosti domu jsou restaurace, obchody, pošta, školy, školky, parky vč. dětských hřišť a nedaleko vzdálený vstup do Královské obory Stromovka.

Měsíční nájem činí 26.000,- Kč plus poplatky 1.200,- Kč/os. (svoz odpadu, náklady na společné prostory: osvětlení, úklid), plus poplatky za vodu dle spotřeby. Elektrická energie se přepisuje na nájemce. Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů (52.000,- Kč), v případě domácích mazlíčků pak tři měsíční nájmy. Provize RK činí jeden měsíční nájem plus DPH, tedy 31.460,- Kč.

Nastěhování je možné ihned.
Doporučuji si tento komfortní byt prohlédnout osobně, ozvěte se a domluvíme se na prohlídku.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky