Prodej zahrady 1113 m2, Šumná

Plocha celková: 1113 m2 Číslo zakázky: 23183
Název: Prodej zahrady 1113 m2, Šumná
Celková cena: 1 060 500 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Šumná
Datum aktualizace: 16.10.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 1113 m²

Toužíte po klidném místě k odpočinku s rozlehlou zahradou, která je ideální pro rodinnou rekreaci nebo rozvoj vlastních nápadů na zahradničení či volnočasové aktivity? Potom je tato nabídka přesně pro Vás!

Nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek o rozloze 1113 m², který se nachází na okraji obce Lesná, v katastrálním území Šumná na LV 483, nedaleko Vranovské přehrady a hranic s Rakouskem. Tento pozemek o šířce 35 metrů a délce 60 metrů je ideální pro ty, kdo touží po velké zahradě a klidném prostředí. Momentálně není pozemek určený ke stavebním účelům, což zajišťuje, že zůstane poklidnou oázou pro relaxaci a rekreační využití.

Díky své poloze, pouhých 120 metrů od hlavní silnice, nabízí pozemek dostatečný klid, soukromí a výbornou dostupnost do města Znojma, které je vzdáleno jen 15 minut jízdy autem či hromadnou dopravou. Místo je obklopeno krásnou přírodou, která nabízí mnoho možností pro turistiku, cyklistiku a objevování národního parku Podyjí.

Pro ty, kdo hledají klidnou rekreační zahradu, je tato nabídka ideální příležitostí. Pozemek se nachází v blízkosti významných turistických atrakcí, jako je hrad Cornštejn a Vranovská přehrada, které lákají ke krásným výletům a sportovním aktivitám.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací!

Swiss Life Select Vám ráda nabídne odborné poradenství v oblasti financování nemovitostí a možnost vytvoření financování na míru dle Vašich potřeb.

Umístění Okraj obce
Doprava Silnice, Autobus
Šířka 18 m
Délka 60 m
Celková plocha 1113 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky