Prodej stavebního pozemku 2268 m2, Pec pod Sněžkou

Plocha celková: 2268 m2 Číslo zakázky: 22953
Název: Prodej stavebního pozemku 2268 m2, Pec pod Sněžkou
Celková cena: 13 490 000 Kč
Adresa: Pec pod Sněžkou
Datum aktualizace: 17.08.2024
Stavba: Ostatní
Zástavba: Obytná
Ochrana: Národní park
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Místní zdroj
Celková plocha: 2268 m²

Lukrativní poloha nedaleko horského centra Pece pod Sněžkou, jedinečné výhledy do klidné přírody Krkonoš, nespočet možností sportovního vyžití v letním i zimním období a také veškerá občanská vybavenost na dosah. Tohle vše Vám přinese koupě unikátního pozemku o rozloze 2 268 m2 ve Velké Úpě.

V současné době se zde nachází také srub s číslem popisným, nabízí se tedy možnost umístit zde stavbu pro trvalé bydlení či rodinnou rekreaci. Srub momentálně slouží jako farma, zastavěná plocha činí 338 m2 a dle územního plánu ji lze rozšířit až o 30 %. K pozemku vede asfaltová cesta, po které se v létě dostanete bez problému i na samotný vrchol Portášek. Napojení na inženýrské sítě je bezproblémové, je zde přivedena elektřina, vlastní voda a odpadní vody jsou řešené vlastním septikem.

Pozemek je situován v bezprostřední blízkosti lanové dráhy, která je součástí Ski areálu Velká Úpa – Portášky. Tato lokalita jistě nadchne milovníky jak zimních, tak i letních sportů. V okolí se kromě sjezdovky nachází také běžkařské a turistické trasy, cyklostezky nebo unikátní dětské hřiště Herní krajina Pecka, které se nachází na vrcholu Portášek.

Bohaté sportovní a rekreační vyžití pak nabízí také horské centrum Pec pod Sněžkou, které je od Velké Úpy vzdáleno pouhých 2,5 km. Opačným směrem dojedete do 15-20 minut do Svobody nad Úpou či do Trutnova.

Pokud hledáte místo pro relax a rekreaci, pro únik od každodenního shonu a ruchu města, místo, které vám nabídne nádherné výhledy a klid krkonošské přírody, pak je tato unikátní nabídka právě pro Vás. Její unikátnost lze spatřit také v možnosti výstavby vlastního objektu či rekonstrukce stávající stavby na území, které je v jiných případech pod stavební uzávěrou z důvodu regubliny a takových míst je v Krkonoších v současné době opravdu pomálu.

Jestliže Vás tato jedinečná nabídka zaujala a rádi byste si pozemek a jeho okolí prohlédli na vlastní oči, neváhejte nás kontaktovat k domluvení osobní prohlídky.

Stavba Ostatní
Zástavba Obytná
Ochrana Národní park
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Místní zdroj
Typ odpadu Septik
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon
Elektřina 380V
Doprava Silnice
Plocha zastavěná 338 m²
Celková plocha 2268 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky