Prodej specifického typu nemovitosti 54 m2 Strakonická, Praha

Užitná plocha: 54 m2 Číslo zakázky: 23031
Celková cena: 3 490 000 Kč
Adresa: Strakonická , Praha
Datum aktualizace: 04.09.2024
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Dobrý
Zástavba:
Umístění:
Stavba:
Zařízeno: Ano
Rok výstavby:

Milujete nevšední zážitky? Rádi bydlíte na neobyčejných místech? A co takhle mimořádná nabídka byznysu a bydlení spojeného v jednom? To vše Vám nabízím v podobě Hausbótu, který kotví v centru Prahy na Smíchově s krásným výhledem na Vyšehrad.

Na Hausbótu najdete vše, co potřebujete k životu. Hned ze začátku si zaparkujete na parkovacím místě, které k lodi náleží, přejdete přes molo, kde kotví další lodě podobného typu, najdete na lodi uzavřenou schránku s klíči, které otevřou dveře do Vaší nové budoucnosti.
Již na fotkách jste mohli vidět, že loď je plně vybavená a připravená k okamžitému nastěhování. Většina lodi prošla v posledních týdnech rekonstrukcí a nabízí tak nový nádech jak pro Vás, tak pro Vaše hosty, které tam můžete ubytovat, či pokračovat v pronájmu přes Airbnb, které využívá stávající majitel.

Ráda Vás provedu lodí, kde ochutnáte každodenní závan větru i úplně jiný svět. V podstatě ani nepoznáte, že jste v centru Prahy, a přitom stačí sednout na vlak, metro, či autobus vzdálené 10 minut schůze a dostanete se kamkoliv jen potřebujete.

Pokud Vás už nebaví aktuální dění v životě a chcete začít nový, avšak velmi neobyčejný život, zavolejte mi a domluvte si se mnou prohlídku. V klidu si můžete na lodi posedět a já Vám přitom vše vysvětlím a sdělím i výdělečnost tohoto objektu. Budu se na Vás těšit, Vaše makléřka, Lenka Mazánková.

Druh objektu Dřevěná
Stav objektu Dobrý
Zařízeno Ano
Parkování Ano
Plocha parkování 16 m²
Terasa Ano
Plocha terasy 14 m²
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha zastavěná 27 m²
Plocha užitná 54 m²
Plocha podlahová 30 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky