Prodej rodinného domu 308 m2, Vinařice

Užitná plocha: 308 m2 Pokojů: atypický Číslo zakázky: 22952
Název: Prodej rodinného domu 308 m2, Vinařice
Celková cena: 13 500 000 Kč
Adresa: Vinařice
Datum aktualizace: 15.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Nezmeškejte příležitost investovat do nemovitosti s takto velkým potenciálem!

Prodej dvou rodinných domů ve Vinařicích u Dobrovice – skvělá investiční příležitost!

Tato nemovitost je ideální pro investory hledající kombinaci stabilního příjmu z pronájmu, a bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností.
Nabízíme k prodeji dvě samostatné nemovitosti na prostorném pozemku o rozloze 1147 m² v klidné obci Vinařice u Dobrovice. Tato výjimečná nabídka představuje skvělou příležitost pro investory i zájemce o kombinaci bydlení a podnikání.

První z domů je momentálně využíván jako ubytovna, která zajišťuje zajímavý intestiční výnos. Nabízí 8 místností, dále dvě plně vybavené kuchyně, dvě samostané WC a dvěmi koupelnami. Celková užitná plocha tohoto domu je 138 m². Tento prostor je ideální na pronájem pracovníkům, nebo jako turistické ubytování.

Druhý dům se skládá ze 7 prostorných místností o celkové užitné ploše 170 m². Tento dům nabízí mnoho možností využití, ať už jako rodinné bydlení, další pronajímatelný prostor, nebo kombinace obojího.

Chata a bazén
Na pozemku se také nachází chata, která poskytuje další možnosti ubytování pro hosty nebo nájemníky. Pro relaxaci a zábavu je k dispozici zapuštěný bazén, který přidává na atraktivitě celé nemovitosti.

Lokalita a okolí
Obec Vinařice se nachází v klidné oblasti obklopené přírodou, což poskytuje ideální prostředí pro odpočinek i aktivní život. Blízká dostupnost města Dobrovice a Mladá Boleslav nabízí řadu pracovních příležitostí v prestižních firmách jako je ŠKODA AUTO, stejně jako v menších průmyslových podnicích a zemědělských firmách v okolí.

Možnosti kultury, sportu a rekreace
Vinařice a okolí nabízejí široké možnosti kulturního vyžití, sportovních aktivit a rekreace. V blízkosti se nacházejí cyklostezky, turistické trasy a sportovní areály. Kulturní život je bohatý díky blízkosti Mladé Boleslavi, která nabízí divadla, kina, muzea a pravidelné kulturní akce.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte. Tato nabídka je jedinečná svou variabilitou využití a výbornou polohou. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ano
Plocha balkónu 3 m²
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ano
Plocha zastavěná 150 m²
Plocha užitná 308 m²
Plocha pozemku 1147 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky