Prodej rodinného domu 270 m2, Stružná

Užitná plocha: 270 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22844
Název: Prodej rodinného domu 270 m2, Stružná
Celková cena: 13 455 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Stružná
Datum aktualizace: 22.07.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Samota

Nabízíme k prodeji jedinečné pozemky o velikosti 15 hektarů v malebné obci Horní Tašovice, které jsou ideální pro vybudování podnikatelských záměrů, jako je farmaření, chov zvířat nebo rekreační a agroturistické aktivity. Parcely se skládají z volných travin a hvozdů a nachází se zde vlastní pramen a rybník. K dispozici je připravená studie na kaskádovité rybníky. Pitná voda je zajištěna z vrtané studny, přičemž jako užitkovou vodu lze použít i místní povrchovou vodu.
Na této rozsáhlé parcele se nachází prostorný rodinný dům o dispozici 5+kk, 3 koupelny. Tento dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení a instalaci nových PVC oken. Horní patro domu bylo kompletně zrekonstruováno, zatímco přízemí je dobře udržováno a prošlo nezbytnými úpravami. Dům disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a větší společenskou místností, ideální pro rodinné oslavy či společenské události.
Součástí nemovitosti je také garáž pro 2 osobní automobily a zastřešené parkování pro 4 další vozidla. Na pozemku se nachází heliport, což zvyšuje atraktivitu pro exkluzivní klientelu. Vytápění zajišťuje elektrokotel a dům je vybaven krbovými kamny, což přidává na útulnosti. K dispozici je fotovoltaická elektrárna se dvěma bateriemi a nabíječka na elektromobil, což přináší moderní a ekologické řešení pro domácnost.

Tato nemovitost je ideální pro rodiny hledající klid a soukromí, s možností dalšího rozvoje a úprav dle vlastních představ. Velký pozemek s přírodními krásami a potenciálem pro rybníkářství nabízí unikátní možnosti pro aktivní život v přírodě.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Samota
Počet podlaží objektu 2
Stavba Ostatní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 40 m²
Lodžie Ne
Terasa Ano
Plocha terasy 30 m²
Sklep Ne
Garáž Ano
Plocha garáží 40 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Ústřední elektrické
Typ odpadu Septik
Příjezdová komunikace Neupravená
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 195 m²
Plocha užitná 270 m²
Plocha podlahová 230 m²
Plocha pozemku 150389 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky