Prodej rodinného domu 153 m2, Samopše

Užitná plocha: 153 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22626
Název: Prodej rodinného domu 153 m2, Samopše
Info o ceně u RK
Adresa: Samopše
Datum aktualizace: 17.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Venkovská
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Prodej domu v malebných Přívlakách u řeky Sázavy.

Hledáte svůj vysněný domov, kde se snoubí klid přírody s komfortem moderního bydlení? Právě jste ho našli! Nabízíme k prodeji nádherný dům v obci Přívlaky, jen kousek od břehu kouzelné řeky Sázavy. Tento dům je připraven k okamžitému nastěhování, takže se můžete ihned začít těšit z jeho jedinečných výhod.

Nemovitost se nachází v srdci krásné přírody, obklopená bujnou zelení, která poskytuje dokonalý únik od ruchu města. Přívlaky jsou ideálním místem pro milovníky klidu, pěších výletů a vodních radovánek na řece Sázavě. Jen si představte letní večery strávené na zahradě s výhledem na klidnou hladinu řeky!

Dům samotný je vybaven vším, co potřebujete pro pohodlný život. Upravená zahrada s venkovními stavbami zahrnuje garáž, dílnu, zahradní domek, dřevník a kurník. Na pozemku je vlastní studna a odpad je řešen jímkou, což přispívá k nízkým provozním nákladům. Vytápění je řešeno moderním tepelným čerpadlem.

Obec Přívlaky nabízí dobrou dostupnost do okolních měst. Například do Benešova dojedete za necelých 30 minut, a do Prahy to trvá přibližně hodinu. V blízkosti se nachází mnoho možností pro volnočasové aktivity, ať už jde o turistiku, cyklistiku nebo rybaření a vodní sporty na Sázavě.

Neváhejte a přijďte se podívat na tuto jedinečnou nabídku! Tento dům v Přívlakách u řeky Sázavy čeká právě na Vás! Kontaktujte mě pro více informací a domluvte si prohlídku, realitní makléř Milan Kaňkovský.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Venkovská
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ne
Parkování Ano
Sklep Ne
Garáž Ano
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Typ odpadu Jímka
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V, 380V
Plocha zastavěná 140 m²
Plocha užitná 153 m²
Plocha pozemku 838 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky