Prodej bytu 3+kk 85 m2, Vlčice

Užitná plocha: 85 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22867
Celková cena: 2 450 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Vlčice
Datum aktualizace: 19.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 2

Mít tak vlastní byt s nízkými provozními náklady, v klidné lokalitě blízko nádherné podkrkonošské přírody, dostatečně velký pro rodinu, deset minut cesty autem od Trutnova a ideálně ve stavu po rekonstrukci, to by znělo výborně, že?

Tak čtěte dál, protože přesně jeden takový tu pro Vás teď mám!

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře cihlového domu z roku 1972, o který je dobře pečováno. Vytápění je zajištěno elektrokotlem, ale také krbovými kamny v obývacím pokoji, které zvládnou celý byt pohodlně vyhřát a ještě dodávají příjemnou atmosféru celému prostoru. Dřevo na vytápění pohodlně uskladníte ve vlastním sklepě, k dispozici máte rovnou tři o celkové výměře 27,55 m2.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2020: vstupní i interiérové dveře, elektroinstalace, štuky, kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, bojler i elektrokotel, podlahy, sádrokartonové podhledy atd.

Aktuálně je čerstvě vymalován a připraven pro nové majitele. Dýchne tu na Vás pohoda a klid, byt působí velmi útulně. Z prostorné chodby pokračujete vlevo do obývacího pokoje propojeného s kuchyní, odtud je přístupná jedna ložnice. Vedle kuchyně je praktická technická místnost ( s prostorem na pračku, elektrokotlem a bojlerem). Naproti vstupním dveřím je koupelna s rohovou vanou a samostané WC, vpravo se pak nachází druhá ložnice. Na základě dohody je možné využívat zahradu za 250,- Kč měsíčně, která se nachází na parcele před domem, kam vidíte z bytu. V bytovém domě je celkem 6 bytových jednotek.

V obci žije spousta mladých rodin, funguje tu mateřská škola pro děti od 2,5 roku a základní škola do 5. třídy, děti pak dojíždí buď do Pilníkova nebo do Trutnova (od autobusové zastávky je to nejblíže na ZŠ Komenského). V zimě jste pak za 15 minut na sjezdovkách. Ve Vlčicích jsou také aktivní občanské spolky a dokonce i pravidelné lekce jógy.

Tady se Vám bude dobře žít.

Budu se těšit na osobní setkání ve Vlčicích, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

...
V případě více vážných zájemců si majitelka vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce, děkuji za pochopení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 2
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 27 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Typ odpadu Septik
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha podlahová 59 m²
Plocha užitná 85 m²
Rok výstavby 1972
Rok rekonstrukce 2020
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky