Prodej bytu 3+kk 78 m2 Gagarinova, Pardubice

Užitná plocha: 78 m2 Číslo podlaží:10 Číslo zakázky: 22992
Celková cena: 4 550 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Gagarinova, Pardubice
Datum aktualizace: 28.08.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 11
Číslo podlaží: 10

Pokud oceníte klidné bydlení v komfortu blízkosti všeho, co krajské město skýtá, určitě Vás osloví tato nabídka bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk v Polabinách, v ulici Gagarinova.

Byt se nachází v 9. patře a jedná se o krajní byt (za zdí ložnice a kuchyně nemáte žádné sousedy), přímo na patře má vlastní komoru a v suterénu domu sklep. Dům disponuje také kolárnou a sušárnou.

Byt prošel dílčí rekonstrukcí v roce 2009, kdy se předělávalo původní jádro, které je nyní zděné. V části, kde rekonstrukce proběhla, se také měnila elektroinstalace (pro kuchyň a koupelnu). Je odtud krásný výhled do okolí. Uspořádání prostoru v bytě je ideální jak pro rodinu, tak například pro sdílené spolubydlení- dvě ložnice a prostorná obývací část s kuchyní. Pokud Vás láká možnost posezení na balkoně, tak určitě oceníte, že lodžie tohoto bytu má přes 6 m2 a skýtá tak prostor pro fantazii.

Byt je udržovaný a k okamžitému nastěhování bez nutných investic. Současní majitelé se již přestěhovali do svého nového domu, Vy tak můžete převzít klíče okamžitě po převodu.

Celkové náklady na bydlení jsou 6 340,- Kč (fond oprav, topení, teplá a studená voda, správa domu atd.) + záloha na elektřinu 1 550,- Kč měsíčně.

Bytový dům z roku 1971 prochází pravidelnou revitalizací, mezi nejnovější úpravy patří nové výtahy z roku 2019 a nové fasády (v letech 2020-21). Do fondu oprav se skládá SVJ o celkem 168 bytových ve čtyřech vchodech (č.p. 384, 385, 386, 387).
V bezprostřední blízkosti bytu se nachází základní i mateřské školy, restaurace, obchody, univerzita, park, nákupní galerie Palác Pardubice, centrum města i cyklostezky. Sídliště v Polabinách disponuje spoustou vzrostlých stromů a je tu i spousta nových hřišť pro děti. Věřím, že se tu budete cítit dobře.

Ráda Vás také propojím s kolegyní, finanční specialistkou, která Vám pomůže k nejvýhodnějšímu financování koupě nemovitosti a já se Vás budu těšit na prohlídkách. Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

V případě vyššího počtu zájemců o koupi bytu si majitelka vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce. Nejedná se o aukci. Děkuji za pochopení.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 11
Číslo podlaží 10
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Plocha lodžie 7 m²
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 1 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 73 m²
Plocha užitná 78 m²
Rok výstavby 1971
Rok rekonstrukce 2009
Rok kolaudace 1971
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky