Prodej bytu 3+1 81 m2 Žitná, Praha

Užitná plocha: 81 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22858
Celková cena: 10 990 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Žitná , Praha
Datum aktualizace: 27.07.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží: 2

✅ Lukrativní adresa
✅ Skvělá dispozice 3+1
✅ Balkon
✅ Terasa na střeše domu s výhledem na 100 věžatou Prahu s možností
grilování
✅ Veškeré služby na dosah ruky
✅ Václavské náměstí 500 metrů

Taková nemovitost skutečně existuje. Tento byt, který jistě nebude dlouho v nabídce, se nachází v lukrativní pražské části Praha 1, pouhých pár kroků od Václavského náměstí.
Byt je součástí krásného udržovaného domu se dvěma vstupy a to z ulice Žitná, tak z ulice Štěpánská. Dům i byt mají krásné prvorepublikové prvky, které na první pohled zaujmou každého, kdo domu a bytu vstoupí. Vstupní hala domu je obložená dřevem a proto je zde útulno od prvního kroku. Pro překvapení každého dům nabízí pohodlí v podobě dvou výtahů, takže pokud se Vám nebude chtít chodit, nebo nosit tašky s nákupem po schodech, pak tuto výsadu jistě oceníte. K bytu náleží také velká společná terasa na střeše, kde si budete moci grilovat, slunit se na lehátku s knížkou, nebo pozorovat ohňostroje na Nový rok. Samozřejmostí je i vlastní sklep se spoustou úložného prostoru.
Samotný byt je velmi prosluněný, což zjistíte hned při příchodu do prostorné vstupní haly, která má jako většina bytu na podlaze dřevěné parkety, kde je spousta místa na jídelní stůl pro celou rodinu. Z haly je dále vstup do moderní kuchyně, která má i své vlastní okno do dvora. Další místností je dětský pokoj, nebo pracovna, který má hned dvě přednosti a těmi jsou balkonek a šatna.
Za dalšími dveřmi z chodby je samostatné WC a hned vedle koupelna s vanou. Ve vstupní hale nemůžeme opomenout další šatnu nebo kumbál a úložné prostory v podobě vestavěných skříní.
Stále se nacházíme ve vstupní hale, ze které jsou další dva vstupy a to do hlavní obytné části a ložnice, přičemž tyto dva pokoje jsou propojeny vlastními dveřmi. Za zmínku stojí také jistě dřevěné předokenní rolety v těchto dvou místnostech, které dotváří útulno a nádech historie, stejně tak jako vysoké stropy. V ložnici je také zabudovaný trezor, kam schováte své cennosti.
Přijďte se do bytu zamilovat jako my!
Okolí bytu už je jen třešničkou na dortu. V okolí se nachází nespočetné množství restaurací, kaváren, obchodů a najdete zde vše, na co si vzpomenete.
Na zastávku stanice metra Můstek to budete mít cca 10 minut pěšky, takže se dostanete do celého města.

Pokud jste dočetli až sem a fotky domu Vás taktéž zaujaly, zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 7
Číslo podlaží 2
Balkón Ano
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ano
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet
Elektřina 380V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 81 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky