Prodej bytu 3+1 69 m2 Tyršova, Slatiňany

Užitná plocha: 69 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 22811
Celková cena: 3 890 000 Kč
Adresa: Tyršova, Slatiňany
Datum aktualizace: 17.07.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 1

Jste mladá rodina, která chce někde začít? Nebo jste investor, který se poohlíží po větším bytě a bude ho pronajímat? Pak tu pro vás jeden máme. Je výjimečný a prostorný. Byt je ve vyhledávané lokalitě v Slatiňanech.
Byt o velikosti 3+1 je prostorný a ideální pro moderní bydlení, kde před domem bez problému zaparkujete a je i dětské hřiště.
Po vstupu do chodby po pravé straně prvními dveřmi vstoupíte na WC a druhými do prostorné koupelny, která je prostorná se sprchovým koutem. Po návratu do chodby po levé straně je dětský pokoj s pracovnou. Dále z chodby rovně pokračujeme do obývacího pokoje, který je prostorný, kde se vejdete s celou rodinou. Z obývacího pokoje po levé straně je ložnice a po pravé straně vstup na balkón a do kuchyně. Kuchyňský kout je prostorný a majitelé využili každé místo, kde se vešel i jídelní stůl pod oknem. Z kuchyně dveřní vstoupíte do špajzu, kde se vám vejde lednice a regály na zavařeniny a potraviny. Tento byt je po rekonstrukci a majitelé si dali záležet, aby byl prostorný a útulný.
Byt má v okolí veškerou občanskou vybavenost. Co hlavně oceníte je dobrá dostupnost do Chrudimi autem za 6 min a do Pardubic za 12 min. Slatiňany mají základní i mateřskou školu. Na vyhlášenou zmrzlinu to máte pěšky 5 minut a na relaxační procházku se můžete jít projít podél Chrudimky nebo do zámeckého parku, kterým se dostanete na Kočičí Hrádek.
Na prohlídku tohoto krásného bytu se na vás bude těšit realitní makléř Dušan Knapík V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 1
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ano
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Betonová, Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Plocha užitná 69 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky