Prodej bytu 3+1 65 m2 Luční, Třešť

Užitná plocha: 65 m2 Číslo zakázky: 23127
Celková cena: 3 850 000 Kč
Adresa: Luční, Třešť
Datum aktualizace: 03.10.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží:

Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt o dispozici 3+1 v cihlovém domě, nacházející se v klidné a velmi vyhledávané lokalitě Třeště, na ulici Luční. Tento byt v původním, ale udržovaném stavu se nachází v prvním podlaží a nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k úpravě dle vlastních představ.

K bytu náleží garáž s vlastním parkovacím místem, tři prostorné sklepy, což poskytuje dostatek úložného prostoru, a jako další bonus i zahrádka s útulnou pergolou. Tato zahrádka je ideálním místem pro relaxaci, posezení s rodinou nebo přáteli a nabízí možnost zahradničení či grilování v soukromí.

Byt je vybaven vlastním plynovým topením, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění. Pokoje jsou prostorné a jejich rozvržení umožňuje přizpůsobení prostoru podle Vašich potřeb, čímž se otevírá široká škála možností pro rekonstrukci a vytvoření moderního bydlení.

Byt je volný ihned a připravený k nastěhování. Parkování je zajištěno nejen v garáži, ale i na dostatečně velkém přilehlém pozemku.

Doporučujeme osobní prohlídku, abyste se sami přesvědčili o výhodách této nemovitosti a krásné lokalitě. Swiss Life Select Vám navíc rádo pomůže s nezávislým finančním poradenstvím a najde nejvýhodnější řešení financování Vaší nemovitosti. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a profesionálnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám zajistíme nejlepší možnou hypotéku a pomůžeme s veškerou administrativou.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Počet podlaží celkem 3
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ano
Sklep Ano
Garáž Ano
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Plocha užitná 65 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky