Prodej bytu 3+1 65 m2 5. května, Blovice

Užitná plocha: 65 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22780
Celková cena: 3 790 000 Kč
Adresa: 5. května, Blovice
Datum aktualizace: 05.07.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 5
Číslo podlaží: 2

Nabídka prodeje prostorného bytu po rekonstrukci o dispozici 3+1 nacházející se ve vyhledávané lokalitě v ulici 5. května v Blovicích. Podlahová plocha činí 65,33 m2 a k bytu naleží sklepní kóje o velikosti 4,58 m2. Byt v posledních letech prošel kompletní rekonstrukcí kuchyně, koupelny, toalety, vodovodní a elektrické rozvody. Za zmínku také stojí praktická komora umístěná přímo v bytě, která je vhodná jako úložný prostor a např. i pro umístění sušičky prádla, nebo mrazničky. Byt v osobním vlastnictví a nachází se v prvním patře cihlového bytového domu bez výtahu. Vytápění je řešeno centrálním kotlem v budově a teplou vodu zajišťuje vlastní úsporný elektrický bojler.

Byt se nachází v části s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V okolí domu se nachází mateřská školka, základní škola, střední škola, gymnázium, dětská hřiště, supermarket, lékárna, pošta a obchody. Blovice také vynikají výbornou dopravní dostupností do Plzně, kterou zajišťují pravidelné autobusové linky a vlakové spoje. V okolí je mnoho zeleně a možností pro volnočasové aktivity, jako jsou procházky, cykloturistika nebo výlety do přírody. V Blovicích najdeme i např. přírodní koupací biotop, bykepark, skatepark, tenisové kurty, zámeckou zahradu, muzeum jižního Plzeňska a kulturní centrum.

Byt je vhodný také jako investiční příležitost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 5
Číslo podlaží 2
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 4 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace Internet, Kabelová televize
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha užitná 65 m²
Rok rekonstrukce 2021
Třída energetické náročnosti budovy E - nehospodárná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 78/2013 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky