Prodej bytu 3+1 62 m2 Jílovská, Praha

Užitná plocha: 62 m2 Číslo podlaží:7 Číslo zakázky: 22973
Celková cena: 6 400 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Jílovská , Praha
Datum aktualizace: 13.09.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 12
Číslo podlaží: 7

Představte si, jak spolu s partnerem popíjíte ranní kávu na lodžii, zatímco se kocháte výhledem do zeleně. Tento světlý a prostorný byt 3+1 o ploše 62 m² nabízí vše, co si můžete přát pro svůj nový společný domov. Byt se nachází v klidné části Prahy s výbornou dostupností do centra, ideální pro všechny, kteří chtějí mít klidné bydlení, ale zároveň blízko rušného města.

Byt má skvělou dispozici – prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii, kde budete rádi trávit večery i víkendy. Samostatná kuchyně je připravená na vaše kulinářské dobrodružství a ložnice orientované do klidné části domu vám zaručí nerušený spánek. Nechybí dostatek úložných prostor, který ocení každý mladý pár, plánující společný život.

Velkou výhodou pro budoucího majitele je plánovaná rekonstrukce předního pláště a balkonů, stejně jako modernizace vstupní části. Tyto úpravy nejen zvýší komfort bydlení, ale také přidají na hodnotě nemovitosti. Váš nový domov se tak stane ještě atraktivnějším pro budoucí bydlení i investice.

Lokalita nabízí nejen krásnou přírodu v okolí, ale i výbornou občanskou vybavenost. Školy, školky, lékaři, obchody, sportoviště – vše máte na dosah ruky. Dopravní spojení MHD je skvělé, takže se snadno a rychle dostanete do centra města. Navíc okolí nabízí množství parků pro relaxaci či sport.

Byt je v původním stavu a čeká na vaše nápady a úpravy, abyste si jej přizpůsobili přesně podle svých představ. Je to jedinečná příležitost, jak vytvořit domov podle svých snů. Ať už hledáte první bydlení, nebo chcete investovat do nemovitosti s potenciálem, tento byt je skvělou volbou.

Přijďte se podívat na místo, které může být vaším novým domovem. Zavolejte ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Druh objektu Panelová
Stav objektu Dobrý
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 12
Číslo podlaží 7
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Plocha lodžie 6 m²
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 62 m²
Plocha užitná 62 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky