Prodej bytu 2+1 73 m2, Lanškroun

Užitná plocha: 73 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22977
Celková cena: 2 490 000 Kč
Adresa: Lanškroun
Datum aktualizace: 21.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Venkovská
Vlastnictví: Družstevní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 2
Číslo podlaží: 2

V klidné části Dolního Třešňovce, 1,5 kilometrů od centra Lanškrouna a pár kilometrů pod Mariánskou horou je na prodej družstevní byt 2+1 před rekonstrukcí o velikosti 60 m2. Bytový dům s celkem šesti byty má k dispozici prostor pro parkování a společnou oplocenou zahradu pro relax, hry dětí či pěstování vlastních produktů. V blízkém sousedství je základní škola vyhlášená svým alternativním přístupem a školka. Do obchodu i do otevřené přírody je to jen pár minut. Až si byt upravíte podle svých představ, bude se vám tu hezky žít.

Byt je v původním stavu z doby výstavby v roce 1972 a potřebuje rekonstrukci. Nachází se ve druhém podlaží a jeho šikovně řešené dispozice bychom v současnosti mohli označit jako 3 + kk. Jeden ze tří pokojů disponuje odstíněnou částí pro kuchyň, která má i „své“ okno, což je příležitost využít jej jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, a to bez jakéhokoliv bourání. Za kuchyní je ještě dveřmi oddělená spižírna. V bytě je možné napojit se na funkční komín, a tedy doplnit vytápění třeba o krbová kamna přímo v obýváku. Jádro s koupelnou a odděleným wc je zděné. Šedesátilitrový bojler pro ohřev vody je nový a je v koupelně. Okna jsou plastová.

K bytu patří dva sklepy o celkové rozloze 13 m2. Větší z nich (10 m2) slouží k uskladnění dřeva (dříve uhlí) a nachází se vedle kotle na pevná paliva, kterým je ohřívaná voda do radiátorů v bytě. Bude potřeba jej nahradit jiným zdrojem vytápění. K dispozici jsou společné sklepní prostory.

Dům je v dobrém technickém stavu. Vyjma vyměněných oken není zateplený. V posledním roce byla sedlová střecha objektu opatřena novou krytinou. Majitelům bytů a družstevních podílů se tak uvolnily finanční možnosti pustit se do úprav a rekonstrukcí vstupních a sklepních prostor.

V současnosti je většina ze 6 bytů v osobním vlastnictví. I v případě nabízeného bytu je anuita splacena a je zažádáno o převod do osobního vlastnictví. Předpokládáme, že v době prodeje už bude ve vlastnictví majitelky.

Využijte možnosti bydlet ve městě, a přitom na vesnici. Ráda vám byt ukážu a těším se na vás.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Venkovská
Vlastnictví Družstevní
Převod do OV Ano
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 2
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 13 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední tuhá paliva
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Dlážděná
Telekomunikace Satelit
Elektřina 230V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha podlahová 60 m²
Plocha užitná 73 m²
Rok výstavby 1972
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky