Prodej chaty 25 m2 Pardubice

Užitná plocha: 25 m2 Pokojů: 1 Číslo zakázky: 22802
Název: Prodej chaty 25 m2 Pardubice
Celková cena: 2 290 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Pardubice
Datum aktualizace: 12.07.2024
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Rekreační
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Okraj obce

Krásná zahrádka s chatkou – ideální útočiště pro rodiny z města!
Unikněte shonu městského života a pořiďte si zahrádku s chatkou u zahrádkářské kolonie U Trojice! Oáza klidu o rozloze 616m², ideální pro rodiny, které hledají únik z panelákového bydlení.

Zahrádka: Na pozemku najdete vzrostlé stromy jako jabloně, meruňku a jeřabinu. Keře plné zdravých plodů, jako je rakytník, jehož plody právě zrají a můžete je rovnou ochutnat. Najdete zde i Josty a další druhy keřů. Nechybí ani vysuté záhony, které usnadňují péči o rostliny bez nutnosti ohýbání. K dispozici je také skleník z polykarbonátu. O vodu se postará vrtaná studna s úpravnou vody a na zalévání úrody je k dispozici užitková labská voda, jejíž rozvody jsou umístěné podél plotu. Celý pozemek je oplocený a chráněný zabezpečovacím systémem, s pohodlným přístupem díky pojízdným vratům.

Chata: Dřevěná chata o rozloze 20m² stojí na pevných betonových pilířích. Uvnitř najdete WC, kuchyňku, skříň na míru a zajímavě řešenou manželskou postel, která stojí za to vidět na vlastní oči. V chatě je také zvýšené patro (emporé) pro spaní 1-2 osob. Dvě okna jsou vybavena zatahovacími roletami, které zajišťují soukromí a pohodlí.

Další objekty na zahradě: Kromě chaty zde najdete víceúčelový objekt (9m²) s masážním sprchovým koutem, pračkou, ledničkou a dalším úložným prostorem. V této místnosti je také zásobníkový ohřívač vody Dražice. Venkovní kuchyňka s ohřevem vody je perfektním místem pro letní grilování. Garáž na motorku (7,5m²), cihlová dílna (9m²) se sezením a krbem pro chladnější dny (9m2) a otevřená pergola přímo před vstupem do chaty, pergola je pokryta střešní krytinou z bronzového trapézového polykarbonátu, která odráží sluneční záření. Navíc jsou vedle skleníku postavené "základy" na další chatku například pro hosty - poskytuje další možnosti využití pozemku. Nakonec bych zmínila, že vybetonované kolečko v zahradě sloužilo k umístění bazénu, tím tato zahrada poskytuje vše, na co si v parném létě jen vzpomenete. Současní majitelé byli se zahrádkou spokojeni, což dokazuje 20 let vlastnictví. Na tomto místě nejsou prodeje zahrad běžnou záležitostí.

Právní informace: Chata nemá evidenční číslo a pozemek je dle stavebního úřadu klasifikován jako plocha individuální rekreace (PR). Není určeno k trvalému bydlení, ale dá se zde komfortně pobývat i 6 měsíců v roce.

Přijďte se sami přesvědčit o kouzlu této zahrádky, která nabízí únik z městského shonu a prostor pro odpočinek a rodinné aktivity. Domluvte si prohlídku ještě dnes a objevte vaše nové místo pro relaxaci!
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Dřevěná
Stav objektu Dobrý
Zástavba Rekreační
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Okraj obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rekreační chata
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 30 m²
Sklep Ne
Garáž Ano
Plocha garáží 15 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální plynové
Příjezdová komunikace Neupravená
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Plocha zastavěná 25 m²
Plocha užitná 25 m²
Plocha podlahová 25 m²
Plocha pozemku 600 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky