Prodej stavebního pozemku 2227 m2, Čisovice

Plocha celková: 2227 m2 Číslo zakázky: 23030
Název: Prodej stavebního pozemku 2227 m2, Čisovice
Celková cena: 5 500 000 Kč

cena je včetně právního servisu a provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Čisovice
Datum aktualizace: 05.09.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody:
Celková plocha: 2227 m²

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o velikosti cca 2200 m² v malebné obci Čisovice, která se nachází pouhých 30 minut jízdy od Prahy. Tento pozemek je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají klidné místo pro výstavbu rekreačního domu, přitom s výbornou dostupností do hlavního města. Tento dům může být určený i pro trvalé bydlení.

Klíčové informace o pozemku:
• Velikost: cca 2200 m²
• Zastavitelnost: 15-20% – možnost výstavby rekreačního domu
• Připojení na inženýrské sítě: Možnost připojení na obecní kanalizaci
• Voda: vodu lze aktuálně řešit vlastní studnou

Lokalita:
Čisovice jsou klidná a malebná obec obklopená přírodou, která nabízí pohodlné bydlení v blízkosti Prahy. Okolí je protkáno krásnými lesy, loukami a rybníky, což vytváří ideální podmínky pro relaxaci a aktivní odpočinek.
• Dopravní dostupnost: Čisovice mají výborné dopravní spojení s Prahou – autem jste na Smíchově za pouhých 30 minut. V obci je také zastávka vlaku, který vás pohodlně dopraví do centra města.
• Občanská vybavenost: V obci a okolí najdete základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací a školky. Pro větší nákupy či služby můžete vyrazit do blízkých Mníšku pod Brdy nebo Dobříše.
• Příroda a volný čas: Pozemek se nachází v srdci přírody, ideální pro milovníky turistiky, cykloturistiky nebo houbaření. Nedaleký Brdský les nabízí nespočet tras pro pěší i cyklisty, a rybníky v okolí lákají ke koupání nebo rybaření.

Tento stavební pozemek v Čisovicích je ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí postavit svůj vysněný dům v klidném a přírodou obklopeném prostředí, přitom s výbornou dostupností do Prahy. S možností připojení na kanalizaci a řešení vody studnou máte skvělý základ pro výstavbu komfortního a ekologicky šetrného bydlení.

Pokud vás nabídka oslovila neváhejte si domluvit osobní prohlídku, ráda vám pozemek ukážu.
Pořízení pozemku lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.
Těším se na Vás...

Celková plocha 2227 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky