Pronájem zemědělského objektu 26759 m2, Mečeříž

Užitná plocha: 1024 m2 Číslo zakázky: 22972
Název: Pronájem zemědělského objektu 26759 m2, Mečeříž
Celková cena: 80 000 Kč (Za měsíc) Bez poplatků
Adresa: Mečeříž
Datum aktualizace: 23.08.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obchodní a obytná
Umístění: Klidná část obce
Stavba:
Zařízeno:

Nabízíme k pronájmu statek o celkové výměře 26 759 m² v malebné obci Mečeříž, ideální pro milovníky koní, zahradnictví, pěstování ovocných stromů, agroturistiku a řemeslnou výrobu. Statek představuje jedinečnou příležitost pro podnikatele, kteří chtějí propojit podnikání s přírodou a venkovským životem.

Co statek nabízí:
9 fungujících stájí pro koně, 5 stájí k rekonstrukci a možnost vybudování dalších ustájení.
Vnitřní a venkovní jízdárna.
Pozemky o celkové výměře 26 759 m², vhodné nejen pro chov koní, ale také pro zahradnictví, pěstování ovocných stromů, agroturistiku nebo řemeslnou výrobu.
Možnost parkování ve dvoře a kryté parkování ve stodole.
Výhledová možnost pronájmu okolních polí.

Možnosti využití:
Ustájení koní s možností rozšíření kapacity pro větší chov.
Řemeslná výroba – přetvořte statek na tvůrčí dílnu, kde můžete provozovat tradiční řemesla, jako je například kovářství, keramika, truhlářství či výroba lokálních produktů. Prostory jsou dostatečně velké a flexibilní, aby umožnily vytvořit moderní, ale přitom autentické prostředí pro výrobu.
Skladovací prostory – statek nabízí prostory vhodné pro skladování materiálů, zemědělských produktů nebo zboží. Díky prostorným stodolám a snadné přístupnosti je možné zde zřídit efektivní skladovací zařízení, které může sloužit nejen pro vlastní potřeby, ale i pro podnikatelské účely, jako je distribuce či prodej.
Pěstování ovocných stromů nebo zahradnictví – pozemky s ovocným sadem jsou ideální pro rozvoj zahradnictví, které může být doplněno o prodej čerstvých produktů nebo jejich zpracování.
Agroturistika – přeměňte statek v atraktivní destinaci pro turisty, kteří touží po autentickém zážitku v přírodě. Nabídněte hostům možnost strávit dovolenou na statku, kde si mohou vychutnat projížďky na koních, sběr ovoce v sadu nebo se zapojit do péče o zvířata.

Lokalita: Mečeříž je klidná obec s přátelskou atmosférou, která se nachází v okrese Mladá Boleslav ve Středočeském kraji. Tato lokalita kombinuje výhody venkovského života s dobrou dostupností do větších měst.
V obci se nachází základní občanská vybavenost, která zahrnuje mateřskou a základní školu, obchod s potravinami, restauraci a další nezbytné služby. Pro větší nákupy a další služby je možné využít blízká města, jako je Mladá Boleslav, která nabízí širokou škálu obchodů, zdravotnických zařízení, kulturních a sportovních aktivit. Mečeříž je vzdálena pouhých 8 km (9 minut jízdy autem) od Benátek nad Jizerou, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, zdravotnických zařízení, škol a dalších služeb.
Mečeříž je napojena na hlavní silniční tahy, což umožňuje rychlé spojení do Mladé Boleslavi (cca 15 minut jízdy autem) a dále do Prahy (cca 45 minut jízdy autem). Veřejnou dopravu zajišťují autobusy, které spojují obec s okolními městy a vesnicemi. Cesta do Prahy na Černý Most trvá přibližně 20 minut, což zajišťuje rychlou dostupnost hlavního města a jeho široké nabídky služeb.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obchodní a obytná
Umístění Klidná část obce
Typ objektu Řadový
Typ domu Přízemní
Garáž Ano
Zdroj vody Místní zdroj
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Betonová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 331 m²
Plocha užitná 1024 m²
Celková plocha 26759 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky