Prodej stavebního pozemku 844 m2, Cerekvička-Rosice

Plocha celková: 844 m2 Číslo zakázky: 22815
Název: Prodej stavebního pozemku 844 m2, Cerekvička-Rosice
Info o ceně u RK
Adresa: Cerekvička-Rosice
Datum aktualizace: 15.07.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Místní zdroj
Celková plocha: 844 m²

Nabízíme Vám ke koupi krásný stavební pozemek v obci Cerekvička – Rosice, vzdálený 7 km od Jihlavy.

Pozemek má obdélníkový tvar a je oplocený. Nachází se v oblasti rodinných domů určené pro individuální bydlení. Je obklopen krásnou přírodou Vysočiny, včetně rybníka a stromové aleje. Na pozemku se nacházejí okrasné dřeviny, staré stromy a keře, což dodává prostředí estetickou hodnotu. Pozemek hraničí z jedné strany s polní cestou, která zajišťuje další přístup a odděluje ho od sousedních pozemků.

Na pozemku stojí zděná budova o rozloze 55 m², která zahrnuje kuchyňku, předsíň a tři oddělené místnosti. Tato nemovitost nabízí různé varianty využití, přičemž hlavním účelem je bydlení či rekreační možnosti. Je také vhodná jako investice, protože cena pozemků neustále roste.

Inženýrské sítě zahrnují elektřinu, vodu a kanalizaci-septik.

Pokud máte zájem o tento stavební pozemek, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku. Tento pozemek je skvělou investicí do Vaší budoucnosti. Swiss life a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru do Vašich představ požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vám vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Místní zdroj
Příjezdová komunikace Asfaltová
Plocha zastavěná 55 m²
Celková plocha 844 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky