Prodej stavebního pozemku 1188 m2 Štramberk

Plocha celková: 1188 m2 Číslo zakázky: 22870
Název: Prodej stavebního pozemku 1188 m2 Štramberk
Info o ceně u RK
Adresa: Štramberk
Datum aktualizace: 15.08.2024
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 1188 m²

Kdo by měl zájem postavit si rodinný dům v zajímavé klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou Štramberka a výborným dojezdem do Kopřivnice , Nového Jičína , Frenštátu p/R., pro toho je určen tento krásný pozemek. Do Nového Jičína za 15 minut , do Frenštátu p/R 20 minut a do Kopřivnice za 9 minut.

Nabízíme k prodeji velmi zajímavý stavební pozemek v městě Štramberk - místní část za bývalou Oční klinikou o velikosti 1.189 m2. Dle územního plánu se jedná o zastavitelnou plochu pro bydlení v rodinných domech. Jedná se o parcelu č. 2790/3 k.ú. Štramberk.

Jedná se o velmi hezkou klidnou lokalitu na okraji města a výbornou dostupností.

Inženýrské sítě jsou v blízkosti - vodovodní a elektrická přípojka jsou na hranici pozemku. Z pozemku je úžasný pohled do krásné přírody .

Město Štramberk má veškerou občanskou vybavenost – obecní úřad, základní škola, mateřská škola, obchody, pošta, kostel.

Městu i širokému okolí vévodí zřícenina hradu Strallenberg s válcovou věží zvanou Trúba. Neopakovatelný architektonický unikát představuje soubor roubených chalup z 18. a 19. století, z nichž převážná většina tvoří městskou památkovou rezervaci. Štramberk proslavil voňavý cukrářský výrobek – perníkové „Štramberské uši“, které zde pečou již dlouhá staletí .

Celková cena pozemku včetně chaty je 2.750 tis.Kč, cena za 1 m2 je cena pozemku 2.314,- Kč.

Na pozemku je umístěna menší chata na nářadí a několik vrostlých ovocných stromů. Pozemek a chata jsou pravidelně dobře udržovány. Na pozemku se nachází studna . Takovýchto zajímavých pozemků zde již není mnoho. Doporučujeme prohlídku.

Zástavba Obytná
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu ČOV pro celý objekt
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 120V, 230V
Doprava Dálnice, Silnice, Autobus
Celková plocha 1188 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky