Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 80 m2 Havlíčkova, Miletín

Prodej rodinného domu 80 m2 Havlíčkova, Miletín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

- Snížená cena -
Výjmečná nemovitost - Hledáte unikátní rodinný dům, který spojuje šarm roubené chalupy a moderní pohodlí? Máme pro vás jedinečnou nemovitost s roubenou konstrukcí, situovanou v malebném městě Miletín v Královéhradeckém kraji.

Tento rodinný dům o užitné ploše 80 m² a s 5,3 m² balkónem stojí na vlastním pozemku o celkové rozloze 589 m². V přízemí domu se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchou a toaletou, ložnice, obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyňským koutem. V patře naleznete otevřený prostor s obývací částí a samostatnou ložnici, která má vstup na balkón.

Tento dům je vybaven plynovým kotlem s radiátory a nabízí také možnost vytápění krbovými kamny pro zvýšení pohodlí. Je napojen na obecní kanalizaci a vodovod, což zajišťuje komfortní životní podmínky. K nemovitosti patří také prostorná technická stavba s dílnou a dostatek úložného prostoru s venkovním posezením. Krásná zahrada je plná vzrostlých ovocných stromů a keřů, které poskytují dostatek soukromí a příjemné stínění.

Město Miletín se nachází v krásné Miletínské kotlině, obklopené údolím a leží na úpatí hory Zvičiny mezi Jičínem, Dvorem Králové nad Labem a Hořicemi v Podkrkonoší. Tato lokalita nabízí bohaté možnosti sportovního vyžití a mnoho kulturních památek a zajímavostí. Miletín je také známý jako rodiště básníka a sběratele národních pohádek a říkadel, Karla Jaromíra Erbena. Ve městě naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně škol, zdravotního střediska, lékárny, pošty, obchodů, městské knihovny a restaurací.

Toto je skvělá nemovitost s ideální lokalitou pro trvalé bydlení nebo jako rodinná rekreační destinace.
Doporučujeme si tuto nemovitost prohlédnout.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky