Prodej rodinného domu 257 m2, Rudník

Užitná plocha: 257 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22721
Název: Prodej rodinného domu 257 m2, Rudník
Celková cena: 10 490 000 Kč
Adresa: Rudník
Datum aktualizace: 20.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Centrum obce

Toužíte po bydlení v rodinném domě s prostornou zahradou a možností realizovat se v podnikání? Nyní máte jedinečnou příležitost Váš sen uskutečnit. Máme pro Vás k prodeji kompletně vybavený rodinný dům s vlastním wellness, apartmánovým bytem a vybavenou dílnou. Tento nadstandartní komplex se nachází v obci Arnultovice, v blízkosti známých krkonošských středisek jako je Černá Hora a Pec pod Sněžkou.

V rodinném domě se přes zádveří a chodbu dostanete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, na který navazuje technická místnost. V přízemí se také nachází koupelna s WC, sklad, kotelna a wellness, kde se můžete zrelaxovat v infrasauně či vířivce. Z chodby v přízemí se po schodišti přesunete do podkroví domu, kde se nacházejí dva prostorné pokoje, pracovna a krásný apartmánový byt. Ten zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, otevřené schodiště vedoucí do podkrovní ložnice, další ložnici v zadní části bytu a koupelnu s WC.

Apartmán má vlastní venkovní vchod, což umožňuje bydlení v tomto domě pro dvě rodiny. Druhou variantou je pronájem apartmánu, čímž se Vám nabízí skvělá příležitost k podnikání v této lukrativní lokalitě.

Vy, jakožto majitelé domu, můžete samostatně či společně s případnými uživateli apartmánu naplno čerpat výhod rozlehlé zahrady. Osvěžit se v bazénu, posedět u grilu či strávit příjemné chvíle v altánu. Díky zimní zahradě Vás nezaskočí ani špatné počasí. Samozřejmě se zde myslelo i na děti, které si mohou pohrát na dětském hřišti s trampolínou.

Velkou předností této nemovitosti je prostorná dílna, která Vám může posloužit i jako garáž. Zároveň, po dohodě se současným vlastníkem domu, lze v dílně zanechat vybavení sloužící k provozování pneuservisu. Je zde tedy další možnost propojit rodinné bydlení s podnikáním.
Na dílnu navazují 4 krytá prakovací stání a další 2 jsou k dispozici u domu.

Pro Váš spokojený rodinný život je v obci Arnultovice, která je součástí velké obce Rudník, zajištěna veškerá občanská vybavenost jako je mateřská školka, základní škola, praktický lékař, veterinární lékař, sportoviště, knihovna, pošta a obchod se smíšeným zbožím. Z obce se dostanete pravidelnou autobusovou dopravou do okolních měst Hostinné, Vrchlabí, Trutnov. Tato lokalita je výjimečná díky své strategické poloze. Rekreační horská střediska máte v dojezdové vzdálenosti 30-ti minut.

Pokud Vás nemovitost zaujala, neváhejte si zarezervovat prohlídku.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Centrum obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Půdní vestavba Ano
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 100 m²
Sklep Ne
Garáž Ano
Bazén Ano
Zdroj vody Místní zdroj, Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V, 400V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 197 m²
Plocha užitná 257 m²
Plocha pozemku 3637 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky