Prodej pozemku 410 m2, Mokrá-Horákov

Plocha celková: 410 m2 Číslo zakázky: 22916
Název: Prodej pozemku 410 m2, Mokrá-Horákov
Celková cena: 3 200 000 Kč

Včetně provize RK a právního servisu
poznámka k ceně

Adresa: Mokrá-Horákov
Datum aktualizace: 04.09.2024
Stavba:
Zástavba: Rekreační
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 410 m²

Láká vás bydlení jen pár kilometrů od Brna a přesto uprostřed krásné přírody? Jste zastánci života spjatého s přírodou a chcete právě toto dopřát sobě a své rodině? Možná vás zaujme právě tento stavební pozemek v rekreační oblasti obce Mokrá -Horákov. V okolí jsou domy nejen k rekreaci, ale i domy které slouží k celoročnímu obývání.

Ve výhradním zastoupení majitelek vám nabízíme ke koupi pozemek určený k výstavbě rekreačního objektu k celoročnímu obývání. V minulosti byl schválen projekt na rekreační dům s obytným podkrovím a terasou.

Dům lze podle vyjádření stavebního odboru napojit na veškeré místní sítě.

V obci je všestranná občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, mateřské a základní školy, pošty a obecního úřadu. Nechybí tu tedy nic, co k pohodlnému bydlení potřebujete vy i vaše děti.

Je tu bohatý kulturní a sportovní život. V obci je zábavní areál plný adrenalinových zážitků, sportoviště i koupaliště.

Obec leží na jihovýchodním okraji chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Krásná příroda láká k výletům k jeskyni Pekárna, do vápencového lomu Mokrá s výhledem na jezírka nebo k místní rozhledně. Je tu i nespočet turistických a cyklistických tras.

Pokud by jste se rádi dozvěděli o tomto pozemku více, rádi se tu s vámi potkáme na osobní prohlídce a zodpovíme veškěré vaše dotazy.

Zástavba Rekreační
Umístění Klidná část obce
Doprava Silnice, MHD, Autobus
Šířka 18 m
Délka 23 m
Celková plocha 410 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky