Prodej chaty 80 m2, Jáchymov

Užitná plocha: 80 m2 Pokojů: 2 Číslo zakázky: 23017
Název: Prodej chaty 80 m2, Jáchymov
Celková cena: 1 950 000 Kč

cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláři
poznámka k ceně

Adresa: Jáchymov
Datum aktualizace: 02.09.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Rekreační
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásnou a útulnou chatu v malebné obci Nové Město u Jáchymova. Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik do přírody a zároveň chtějí mít na dosah širokou škálu outdoorových aktivit po celý rok. Dům se nachází na klidném místě obklopeném lesy a nádhernou přírodou Krušných hor.

Nové Město u Jáchymova je klidná horská obec ležící v srdci Krušných hor, jen několik kilometrů od známého lázeňského města Jáchymov. Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody, turistiky, cyklistiky a zimních sportů. Blízkost přírodních krás a historických památek činí tuto oblast velmi atraktivní pro rekreaci po celý rok.

Letní aktivity:
• Turistika: Krušné hory jsou protkané množstvím turistických tras, které vás provedou malebnou krajinou s hlubokými lesy, horskými loukami a krásnými výhledy. V okolí můžete navštívit přírodní rezervace, jako je Božídarské rašeliniště, nebo vystoupat na nejvyšší horu Krušných hor – Klínovec.
• Cykloturistika: Oblast je také rájem pro cyklisty. Můžete se vydat na dlouhé vyjížďky po cyklostezkách, které vás zavedou do zajímavých míst Krušných hor a okolí. Pro milovníky horských kol jsou zde připraveny náročnější trasy s terénními výzvami.
• Koupání a relaxace: Nedaleko se nachází vodní nádrž Přebuz, kde si můžete užít koupání nebo rybaření. Relaxaci můžete také najít v lázních Jáchymov, které jsou proslulé svými léčebnými procedurami.

Zimní aktivity:
• Lyžování: Pouhých 10 minut jízdy autem se nachází známé lyžařské středisko Klínovec, které nabízí skvělé podmínky pro sjezdové lyžování s moderními lanovkami a sjezdovkami různých obtížností. Blízko je také lyžařský areál Boží Dar – Neklid, oblíbený zejména rodinami s dětmi.
• Běžecké lyžování: Krušné hory jsou protkány množstvím běžkařských tras. Z Nového Města se snadno dostanete na upravené běžkařské tratě, které vedou přes Boží Dar, Fichtelberg a další krásné oblasti. Výborné podmínky pro běžkování nabízí také Krušnohorská magistrála.
• Zimní turistika: Pro ty, kteří dávají přednost pěším výletům i v zimě, jsou zde dobře značené trasy, které vás provedou zasněženou krajinou. Vydejte se na zimní túru a objevujte kouzlo zasněžených lesů a horských panoramat.

Tento dům v Novém Městě u Jáchymova je ideálním místem pro celoroční rekreaci. Nabízí skvělé možnosti pro sportovní vyžití, turistiku, cykloturistiku a zimní sporty v krásném prostředí Krušných hor. Ať už hledáte klidné útočiště v přírodě nebo základnu pro aktivní dovolenou, tato lokalita vás nezklame.
Pokud Vás nabídka oslovila, neváhejte si domluvit osobní prohlídku, ať není někdo rychlejší. Pořízení domu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.
Těším se na vás.

Energetický štítek budovy není k dispozici. Proto uvedena hodnota "G"

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Dobrý
Zástavba Rekreační
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Parkování Ano
Sklep Ano
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Rozvod plynu Individuální
Typ odpadu Septik
Plocha zastavěná 52 m²
Plocha užitná 80 m²
Plocha pozemku 384 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky