Prodej bytu 2+1 55 m2 Sadová, Adamov

Užitná plocha: 55 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22574
Celková cena: 3 490 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Sadová, Adamov
Datum aktualizace: 21.05.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 11
Číslo podlaží: 2

Hledáte-li klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň s rychlou dostupností do velkoměsta, máme pro vás ideální řešení.

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, který se nachází na ulici Sadová v Adamově v okrese Blansko. Tento byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem a je ihned k dispozici.

Byt disponuje dvěma prostornými neprůchozími pokoji o velikostech 14 m² a 16 m². Výhodou je praktická komora v chodbě, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Jádro bytu již je zděné, více o dispozicích bytu se dozvíte z půdorysu umístěném ve fotogalerii. K bytu také náleží sklepní kóje, která nabízí další úložný prostor.

V blízkosti bytu najdete školu a školku, sportovní halu a koupaliště, poštu, MHD a vlakové spojení, jež jsou zařazeny do IDSJMK. Zastávka MHD je vzdálena cca 3 min od domu. Vlakové spojení do Brna je časté a cesta trvá pouhých 20 minut, což zajišťuje výbornou dostupnost.

Adamov, město obklopené lesy a skalami Moravského krasu, nabízí široké možnosti pro sport a rekreaci včetně lezecké stěny, bikeparku, fotbalového stadionu a rozsáhlého sportovního areálu. Nad Adamovem se tyčí Alexandrova rozhledna, která poskytuje fantastické výhledy na okolní krajinu. Okolní kopce jsou ideální pro turistiku i cyklisty, a díky své poloze na okraji chráněné krajinné oblasti Moravský kras je Adamov známý jako "brána do Moravského krasu".

Byt je vhodný jak pro vlastní bydlení, tak i na investici. Je to skvělá příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s dobrou dostupností do Brna a kompletní občanskou vybaveností na dosah ruky.

Ve Swiss Life Select vám můžeme nabídnout nezávislé srovnání a tvorbu hypotéky přesně podle vašich potřeb a možností. Splňte si svůj sen o vlastním bydlení a udělejte ten první krok s námi.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 11
Číslo podlaží 2
Podzemní podlaží 3
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 1 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 55 m²
Rok výstavby 1980
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky