Prodej bytu 2+1 54 m2 tř. Budovatelů, Most

Užitná plocha: 54 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 22651
Celková cena: 949 000 Kč
Adresa: tř. Budovatelů, Most
Datum aktualizace: 05.06.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno:
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží: 1

Hledáte slunný byt v centru Mostu s veškerou občanskou dostupností na dosah ruky? Máte vize do budoucnosti a chcete koupit byt v rozvíjející se lokalitě?
V exkluzivním zastoupení Vám nabízím byt v osobním vlastnictví ve velmi žádané dispozici 2+1 o podlahové ploše 54,61 m2. Byt se nachází v 1.NP sedmiposchoďového domu, který prošel částečnou rekonstrukcí (zateplení fasády, plastová okna, na nové střeše jsou instalované solární panely). V domě je výtah.
Bytová jednotka disponuje předsíní s vestavěnou skříní, samostatným WC a koupelnou. Z prostorné chodby je vstup do oddělené ložnice. Dále z chodby je vstup do kuchyně, ze které se vstupuje do prostorného obývacího pokoje.
Před rokem byt prošel částečnou rekonstrukcí. Pokoje, kuchyň a předsíň jsou vymalované a mají nová svítidla. V pokojích jsou obnovené podlahy a dveře. V koupelně bylo nainstalováno nové moderní umývadlo. V kuchyni pod oknem a v kuchyňské lince byly použity italské obklady.
Byt je částečně vybavený kuchyňskou linkou, pračkou Indesit, luxusní manželskou postelí, komodou, věšákem na oděv, barovým stolem se židlí, Ikea komodou a konferenčním stolkem. Jsou instalovány nové vchodové dveře.
Byt je aktuálně obsazen nájemnicí (nájemné činní 16 280,- Kč). Nájemní smlouva brzy končí, takže byt je vhodný jako investiční příležitost anebo pro vlastní bydlení.
Perfektní dopravní dostupnost v kombinaci s kompletní občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti od domu.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.
Těším se na Vás na prohlídce.


Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Vlastnictví Osobní
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 7
Číslo podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 54 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky