Prodej bytu 2+1 54 m2 Budovatelů, Hlinsko

Užitná plocha: 54 m2 Číslo podlaží:5 Číslo zakázky: 22528
Celková cena: 2 890 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Budovatelů, Hlinsko
Datum aktualizace: 14.05.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží: 5

Hledáte krásný slunný byt v žádané lokalitě? Tak tu pro vás jeden mám o velikosti 2+1 upravený na 3+kk. Pojďme společně tento byt projít. Do bytu vstupujeme hlavními dveřmi na patře kam vás doveze výtah , který je opravený a je možné do něj nastoupit hned v přízemí po vstupu do bytového domu.
Po vstupu hlavními dveřmi se nacházíme v chodbě kde je možnost vstoupit prvními dveřmi vlevo do koupelny, která je společně s wc. V koupeně je sprchový kout a vešla se sem ještě pračka. Nádhernou ozdobou této koupelny je určitě zrcadlo, ve kterém je ledkový pásek. Toto ocení každá žena při malování. Následující dveře z chodby na levé straně jsou do obývacího pokoje, který je velmi prostorný. V tomto obývacím pokoji se nachází kuchyňský kout. V místnost je dostatek světla díky 2 oknům. Velkou výhodou je , že nekoukáte do protějšího bytového domu, ale příjemně zeleného okolí se vzrostlými stromy. Vracíme se zpět do chodby a poslední dveře z chodby jsou dveře do ložnice. Ložnice vznikla přepažením velké místnosti. Přes ložnici procházíte do druhého pokoje, který může sloužit jako pracovna nebo dětský pokoj dle vašich představ. Z posledního pokoje je vstup na balkón, ze kterého je krásný výhled opět do zeleně, která je mezi bytovými domy. Byt je kompletně zrekonstruovaný nemusíte se bát , že by jste museli do něj investovat další peníze. U bytového domu je velké parkoviště, které oceníte při parkování svého auta.
Z místa bytového domu to máte pěšky cca 3 minuty do obchodu pěšky, 5 minuty do Lidlu, 6 minut na plavecký areál a cca 9 minut do základní školy. Autem cca 2 minuty do centra , cca 3 min do zdravotní středisko a na vlakové nádraží. Cca 20 min autem do Chrudimi, dále cca 30 minut na okraj Pardubic.
U bytového domu se nachází Lyžařský areál , cyklostezka kterou dojedete za cca 14 minut do Pohádkového pekla Čertovina a cca 33 minut na Vojtěchovskou rozhlednu. Dále autem dojedete na skanzen Veselý kopec a golfový resort Svobodné Hamry.
Pokud vás tento byt a jeho okolí zaujalo rád vám tento byt představím na osobní prohlídce. Bude se na vás těšit makléř Dušan Knapík

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 7
Číslo podlaží 5
Podzemní podlaží 1
Balkón Ano
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 2 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha užitná 54 m²
Rok rekonstrukce 2016
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky